Leidingwaterkoeler

Al vanaf 14 cent per kopje

Hoe drink jij je water liever op het werk? Wil je een glas lauw water of ga je liever voor een lekker fris en koud glas water? De kans is groot dat je voor die laatste optie kiest. Met onze leidingwaterkoeler is een glas koud water altijd binnen handbereik. Heerlijk voor in de zomer, maar in de winter is een koud glas water ook heerlijk. Daarnaast is voldoende water drinken altijd gezond!

Meer informatie
Waterkoeler voor bedrijven | Care for Coffee

Onze leidingwaterkoeler

Met een capaciteit van ongeveer 10 liter per uur hoef je niet bang te zijn dat er niet voldoende koud water beschikbaar is. Onze waterkoeler is voorzien van de volgende eigenschappen:

- Geschikt voor het vullen van glazen én flessen
- Temperatuur instelbaar van 2 – 12 °C
- Grote capaciteit; ca. 10 liter per uur
- Compact formaat
- Eenvoudige installatie en bediening
- Directe aansluiting op de waterleiding
- Weinig onderhoud

Waterkoeler op waterleiding

Onze waterkoelers worden rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Hierdoor hoef je geen watertanks te bestellen en hoef je de waterkoeler niet bij te vullen. Dit gaat helemaal automatisch. Onze waterkoelers hebben een grote capaciteit van 10 liter per uur, dus je bent altijd verzekerd van heerlijk fris water.

Gemakkelijke installatie & zonder investering

Wij plaatsen de waterkoeler en sluiten deze aan. Hiervoor zijn een geaard stopcontact en een wateraansluiting nodig. En dan is je waterkoeler gereed voor gebruik. Je kunt direct een heerlijk glas koud water tappen.

Kies jij voor een leidingwaterkoeler van Care for Coffee? Wij bieden diverse abonnementsvormen waardoor jij, net zoals bij onze koffiemachines, geen omkijken hebt naar het onderhoud. Wij zorgen voor vakkundig onderhoud en de tijdige vervanging van het waterfilter. Daarnaast hoef je geen investering te doen voor de aanschaf.

Een leidingwaterkoeler van Care for Coffee bij jou op kantoor, in de winkel, sportcentra of horecagelegenheid? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Voordelen van een leidingwaterkoeler

  Er zijn veel redenen om een mooie waterkoeler in je werkomgeving te willen voor jouw kantoor of winkel. Zo is het water uit een waterkoeler gezonder, omdat het water nogmaals wordt gefilterd door een waterfilter. Er zit minder chloor in het water en het filter doodt bacteriën. Je hoeft daarnaast geen flessen water aan te schaffen. Dit scheelt in de kosten, maar is ook goed voor het milieu, omdat er geen plastic flessen worden gebruikt. Je hebt daarnaast het voordeel dat het water altijd lekker koud is, wat het extra verfrissend maakt.

  Leidingwaterkoelers voor kantoor, winkel en horeca

  Koffie is in veel gevallen de meest gedronken drank op kantoor. Voldoende water drinken is gezond en met een leidingwaterkoeler maak je het drinken van water eenvoudiger én aantrekkelijker. De waterkoelers van Care for Coffee zijn geschikt voor kantoren, sportcentra, kantines, winkels, horeca en meer!

  Daarom Careforcoffee

  Wekelijkse service en onderhoud

  Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

  Oké, ik ben helemaal verkocht!

  Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Uw browser is niet meer van deze tijd!

   Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

   ×