Koffie abonnement

Al vanaf 14 cent per kopje

Er zijn tegenwoordig diverse manieren om te zorgen voor goede koffie op kantoor, in een (sport)kantine of bijvoorbeeld in een wachtkamer. Zo zijn er verschillende soorten en maten en ligt er vaak voor bedrijven de keuze om er een te kopen of te leasen. Zo is er de mogelijkheid om bij Care for Coffee een koffie abonnement af te sluiten. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee.

Koffie per cliq

Care for Coffee biedt een koffie abonnement voor uw bedrijf met het concept: cliqs. Zo betaalt u in principe per uitgifte een vast bedrag en is een kop koffie al beschikbaar vanaf slechts € 0,14! Bij deze cliq zit de prijs voor een koffiemachine al bij in. Zo betaalt u dus met uw koffie abonnement direct een bedrag voor de koffiemachine. Hierbij komt het voordeel mee, dat er niks geïnvesteerd hoeft te worden en er een variabel bedrag betaald wordt voor het aantal koffiekopjes dat gebruikt wordt en voor de koffieautomaat zelf. Geen hoge investeringskosten alleen de prijs voor de koffie per kopje.

Bekijk ook: Koffiemachine leasen

Real time inzicht

Naast dat u betaalt voor elk kopje koffie, is dit ook nog een inzichtelijk. Hierbij is er dus in te zien hoeveel cliqs er bijvoorbeeld op een dag voorkomen in het koffie abonnement. Daarnaast is deze transparantie in het aantal verbruikte cliqs voor Care for Coffee erg belangrijk om in te zien hoe veel koffie er wordt verbruikt en daar op in te spelen. Door een persoonlijk webportaal is het real-time voor u inzichtelijk wat het verbruik is. Hierbij maakt de grootte van het bedrijf niet uit, omdat je altijd met ons koffie abonnement alleen betaalt wat u verbruikt.

Full-service

Bij Care for Coffee is het mogelijk om een full-service koffie abonnement af te nemen waarbij u volledig ontzorgd wordt. Hierbij betaalt u dus per cliq, zoals hierboven al is benoemd en is er geen volledige investering nodig voor een koffiemachine. Bij dit full-service koffie abonnement wordt de voorraad van de koffie automatisch bijgehouden en staan wij garant voor reparaties en onderhoud voor de koffiemachine. Zo zijn er dus nooit onverwachte onderhoudskosten en bij een storing of defect ontvangt u direct een vervangend apparaat. Zo wordt ook de zorg van de inkoop bij u weggenomen bij ons koffie abonnement.

Interesse in een koffie abonnement?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijke koffiemachine met een koffie abonnement bij Care for Coffee, neem dan gerust contact met ons op en kijk wat wij u te bieden hebben. Door het afsluiten van een koffie abonnement wordt u door ons volledig ontzorgt en hoeft u nergens meer achteraan. Bekijk nu onze mogelijkheden voor een koffiemachine op het werk van Care for Coffee en ontdek de voordelen.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×