Yvonne Grob

Marketing | Operations Director

Even voorstellen!

Hi, mijn naam is Yvonne en ik ben werkzaam bij Care for Coffee als Marketing | Operations Manager. Ik kom uit Hilversum, waar ik nog steeds met veel plezier woon.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Het werken bij Care for Coffee beschouw ik als een uitdagende baan met veel afwisseling. Omdat er elke dag weer nieuwe en onverwachte dingen op m’n pad komen, is geen werkdag hetzelfde. We zijn een startend bedrijf en nog enorm bezig met het bouwen van ons merk. Een grote maar een mooie verantwoordelijkheid, waar ik goed m’n ei in kwijt kan. En gelukkig hoef ik dat zeker niet alleen te doen, want we hebben inmiddels een mooi team van medewerkers die allemaal een onmisbare taak vervullen om Care for Coffee te laten groeien!

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen (ik ben gek op schoenen), om af en toe te sporten (dat vind ik vooral achteraf vaak leuk), heerlijk te varen en een goed boek te lezen of te genieten van gezellige avonden met mijn kinderen,  vrienden en een lekker glas wijn.

Mijn perfecte koffiemoment

De dag beginnen met een cappuccino, voordat de werkdrukte begint. Het liefst in het zonnetje!

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×