Sophie de Pooter

HR-Officemanager

Even voorstellen!

Hoi! Mijn naam is Sophie. Ik woon in Hilversum en ben werkzaam bij Care for Coffee als HR-Officemanager.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Wat ik leuk vind aan werken bij Care for Coffee is dat geen enkele dag hetzelfde is en ik mij bezig mag houden met allerlei uiteenlopende zaken. Zo kan ik me op een dag bezighouden met de personeelsadministratie en offertes, maar kan ik ook ineens buiten staan om te helpen bij het uitladen van koffiemachines.

Vaak loopt de dag heel anders dan gepland en is het weer de uitdaging daarop in te spelen. In mijn functie zijn diversiteit en flexibiliteit dus de kernwoorden wat het werken bij Care for Coffee leuk en uitdagend houdt. Daarnaast vind ik het onwijs leuk dat ik kan bijdragen aan de groei van ons merk en de bekendheid van ons snel groeiende en unieke concept.

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om ergens lekker te eten, te shoppen, te sporten of om in de zomer lekker te varen. Ook kan je mij geregeld met een heerlijk glas wijn op een terrasje vinden.

Mijn perfecte koffiemoment

Mijn perfecte koffiemoment is de eerste kop koffie van de dag, direct na het wakker worden.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×