Romy Maassen van den Brink

Sales Consultant

Even voorstellen!

Beste koffieliefhebber, mijn naam is Romy Maassen van den Brink. Afgestudeerd aan de Hogeschool Tio (BBA) en sinds begin september 2019 werkzaam als Sales Consultant bij Care for Coffee! (regio midden-NL)

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Wat ik leuk vind aan het werken bij Care for Coffee is het unieke concept nog bekender maken in de markt. Hierbij komen mijn skills en gastvrije karakter goed van pas tijdens netwerkbijeenkomsten en afspraken.

Elke dag is anders en voor iedere klant heb ik een passende aanpak, zodat ik uiteindelijk de wensen en behoeften kan laten vervullen met de lekkerste koffie!

Last but not least, mijn lieve collega’s!

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

De out of office dagen weet ik goed te benutten met mijn vriendinnen onder het genot van hapjes, drankjes, gezelligheid en de meest zoetsappige verhalen. Daarnaast ben ik te vinden in de sportschool, kledingwinkels, sushi en andere restaurants of in de club om te dansen.

Mijn perfecte koffiemoment

Mijn perfecte koffiemoment is op zaterdagmorgen; de zon schijnt, broodjes in de oven, jus d’orange en om het af te maken een latte macchiato met overheerlijke topping van Care for Coffee.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×