Richard Te Wierik

Technisch Servicemedewerker

Even voorstellen!

Mijn naam is Richard te Wierik en ik woon in Wijhe. Sinds 4 november 2019 ben ik werkzaam bij Care For Coffee als Technisch Servicemedewerker.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Wat ik leuk vind aan het werken bij Care For Coffee is het enthousiasme van het team om een mooi product neer te zetten en om u te ontzorgen, zodat u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten lekker in de bossen wandelen. Ook ben ik graag bezig in mijn tuin met een mooie koivijver en een rotstuin. Hier groeien veel soorten planten die ik zelf heb gekweekt. Daarnaast ga ik graag met mijn vrouw en kinderen (dochter van 21 en zoon van 18) naar Oostenrijk waar de bergen en de natuur mooi zijn. Tot slot kan ik erg genieten van mijn eigen buitenkeuken. Hier maak ik lekkere gerechten klaar en eet deze graag samen met mijn kinderen en/of bekenden op met een goed glas whisky of een lekker koud biertje (ik ben een echte Bourgondiër als het daar om gaat).

Mijn perfecte koffiemoment

Rond half tien een heerlijke cappuccino op de bank, bij de vijver met een lekker voorjaarszonnetje.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×