Lisa Mondeel

Backoffice

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Lisa Mondeel en kom uit Marle, vlak bij Hellendoorn. Sinds augustus versterk ik de backoffice bij Care for Coffee voor 5 dagen per week.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Wanneer je naar Care for Coffee belt, krijg je mij aan de telefoon. Het aanspreekpunt zijn voor klanten vind ik dan ook erg leuk. De afwisseling, snelle schakeling, het meedenken en een oplossingsgerichte instelling, waarin de klant altijd centraal staat, zorgt elke dag weer voor leuke uitdagingen. Verder werk ik mee aan het optimaliseren en inrichten van processen.

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

Zaterdags ben ik met mijn team op het voetbalveld te vinden om een balletje te trappen en de drie punten in onze zak te steken. Naast sport houd ik ook van muziek en zing ik graag. Verder geniet ik van festivals, uit eten, wijn, familie en vrienden.

Ultieme koffiemoment

’s morgens rond 10 uur een heerlijke cappuccino

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×