Kirsten Westerhof

Sales Consultant

Even voorstellen!

Mijn naam is Kirsten Westerhof. Ik kom uit Denekamp. Bij Care for Coffee ben ik Sales Consultant, waarbij ik verantwoordelijk ben voor nieuwe leads.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

De afgelopen 27 jaar heb ik in verschillende leidinggevende functies in de horeca en evenementenorganisatie gewerkt. Bij iedere bijeenkomst, van ontbijt tot diner, is koffie een heel belangrijk product. Ik ben als General Manager van een hotel, grand café en Bedrijfsleider van een restaurant altijd bezig geweest met een goede smaak en presentatie van de koffie.

Het concept en de presentatie van Care for Coffee spreek mij erg aan. Daarnaast vind ik het een geweldige uitdaging om mee te helpen bouwen aan dit unieke concept. Het bedrijfsleven reageert heel positief op het concept en vooral het ontzorgen waar Care for Coffee voor staat. Dit geeft mij energie om nog meer bedrijven te verbinden aan dit mooie product!

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd te besteden aan mijn gezin. Daarnaast hou ik van wandelen, fietsen, golfen en skiën. Bovendien kan ik genieten van een heerlijk diner met mooie wijnen.

Mijn perfecte koffiemoment

’S morgens de eerste kop en na een drukke dag en het avondeten.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×