Judith Holtkamp

Senior Sales Consultant

Even voorstellen!

Hi, mijn naam is Judith Holtkamp, ik woon in Enter en werk als Senior Sales Consultant bij Care for Coffee.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Er zijn veel dingen die het werken bij Care for Coffee leuk maken. In de eerste plaats bieden wij natuurlijk een mooi en sterk full-service koffieconcept aan o.a. bedrijven, instellingen, sportcentra. Koffie is een beleving, je ruikt het, je proeft het. Ik gun iedereen goede koffie op het werk, en ik vind het dan ook mooi om bedrijven kennis te laten maken met ons concept en onze heerlijke koffie te laten ervaren. Tevreden klanten door een geweldige ervaring te realiseren, daar draait het om.

Daarnaast ben ik erg trots op ons Care for Coffee team. Als ik zie welke resultaten we samen geboekt hebben, dan ben ik echt trots. Een authentiek en enthousiast team, vol spirit en creativiteit waarmee het heel fijn samenwerken is.

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

Haha, ook dan ben ik met koffie bezig. Natuurlijk drink ik ook in mijn vrije tijd graag koffie en overal waar ik kom kijk ik welke machine er staat en welke koffie er gedronken wordt. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn kinderen en met mijn vriend. Daarnaast sport ik graag, ben ik creatief en muzikaal, houd ik van een feestje, maar kan ik ook enorm genieten van het lezen van een goed boek of van een avondje bankhangen met een goed glas wijn.

Mijn perfecte koffiemoment

Mijn eerste kop koffie van de dag, direct na het wakker worden. Heerlijk!

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×