Isabel de Jong

Backoffice medewerker

Mijn naam is Isabel, ik ben 19 jaar en kom uit Hengelo. Sinds begin maart werk ik bij Care for Coffee als medewerker Backoffice.

Wat is leuk aan werken bij Care for Coffee?

Wat er leuk is aan het werken bij Care for Coffee is dat mijn werk erg afwisselend is. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het regelen van allerlei zaken achter de schermen. Dit doe ik samen met enthousiaste en behulpzame collega’s. Zo laten wij iedereen genieten van een lekkere kop koffie zonder zorgen.

 Wat ik graag in mijn vrije tijd doe?

Het liefst plan ik elke dag helemaal vol en probeer daarbij te genieten van iedere minuut. In mijn vrije tijd sport ik graag, ik ben daarom ook vaak te vinden op het hockeyveld of in de sportschool. Maar aan het einde van de middag zit ik het liefst met vriendinnen op het terras, met natuurlijk een wijntje!

Mijn perfecte koffiemoment?

Mijn perfecte koffiemoment is ’s ochtends rond een uurtje of 10, het liefst buiten om te kunnen genieten van de zon. Met natuurlijk een heerlijke cappuccino met extra koffie.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×