Fleur Reijnders

Sales Consultant

Even voorstellen!

Hi. Mijn naam is Fleur Reijnders en ik woon in Valkenburg a/d Geul. Bij Care for Coffee ben ik werkzaam als Sales Consultant voor de regio Zuid.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Ten eerste ben ik een groot koffie liefhebber en is het absoluut geen straf om hier elke dag mee bezig te zijn. Daarnaast hou ik ervan om sociale contacten te leggen en klantrelaties aan te gaan op basis van gastvrijheid. Dit sluit perfect aan bij ons unieke koffieconcept, namelijk het ontzorgen van bedrijven met onze koffiemachines en full-service faciliteit. Deze combinatie zorgt voor genoeg uitdaging en diversiteit. Daarom zal een werkdag bij Care for Coffee nooit saai zijn.

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

Wanneer ik niet aan de slag ben bij Care for Coffee hou ik vooral van veel gezelligheid. Een avondje ergens eten of een drankje met mijn vriend(innen) is wel een standaard agendapuntje. Daarnaast hou ik van shoppen, stedentripjes en stiekem ook wel van een avondje Netflix.

Mijn perfecte koffiemoment

De eerste kop koffie is niet direct mijn favoriete koffiemoment, maar wel het meest noodzakelijk. Ik kan intens genieten van een goede kop koffie op een terras ergens in de zon (en dan het liefst ergens in Italië, haha).

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×