Daniel van Bemmel

Sales Consultant

Even voorstellen:

Hallo! Mijn naam is Daniel van Bemmel, 24 jaar oud en woonachtig in het mooie Nijverdal.

Sinds oktober ben ik de kersverse toevoeging van het Sales Team en ook direct de jongste medewerker binnen dit bedrijf. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons unieke koffieconcept binnen de regio Oost-NL.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Ik vind het werken met een herkenbaar en geliefd product als koffie erg mooi. Verder is het erg uitdagend om dagelijks potentiële klanten te kunnen ontmoeten en bij elk van hen op een creatieve manier te kunnen inspelen op de behoefte, zodat ik hier weer een zo  passende mogelijke oplossing voor kan bieden.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan fitness en de voeding daar omheen. Bijna dagelijks bezoek ik de sportschool. Ik vind het interessant om mij te verdiepen in nieuwe technieken omtrent training of het bereiden van nieuwe (lekkere) gezonde recepten.

Daarnaast houd ik van zeer uiteenlopende muziekgenres van Classic Rock, Top2000 en Nederpop tot diverse elektronische muziek zoals Hardstyle en Hardcore. Dit leidt daardoor ook weer tot het regelmatig bezoeken van muziekfestivals het gehele jaar door.

Ook loop ik graag in de natuur, bijvoorbeeld door de Sallandse heuvelrug. Hier woon ik tenslotte op loopafstand vandaan.

Tot slot vind ik het heerlijk om met mijn vriendin Eva lekker uit eten te gaan of om familie/vrienden bij ons thuis uit te nodigen voor wat gezelligheid.

Koffiemoment

Een sterke, zwarte kop koffie rond een uurtje of 10 in de ochtend.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×