Caren Schrijver

Sales Consultant

Even voorstellen!

Mijn naam is Caren, woonachtig in de buurt van Nijverdal, waar ook één van onze kantoren van Care for Coffee is gevestigd. Hier ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van nieuwe aanvragen die bij ons binnenkomen. Daarnaast ondersteun ik ons salesteam waar nodig. Een bezoek aan een bedrijf of andere salesactiviteiten zijn mij dus ook niet vreemd.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Wat het werken bij Care for Coffee voor mij uitdagend en leuk maakt is de diversiteit. Ik hoef, letterlijk en figuurlijk, nooit stil te zitten. Binnen Care for Coffee sta ik samen sterk met mijn enthousiaste collega’s. Dit draagt bij aan een gemoedelijke sfeer binnen het team.

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd laat ik mijn creativiteit graag los op het gebied van fashion en interieur. Oog voor detail hebben is een kenmerk dat mij typeert en daarnaast ook goed van pas komt binnen mijn werk bij Care for Coffee. Ook kan ik echt genieten van een lekker etentje in een goed restaurant.

Om mijn hoofd leeg te maken, mijn conditie op pijl te houden en om het lekkere eten weer te verbranden, probeer ik wekelijks een rondje te rennen. Dit geeft mij altijd veel voldoening, evenals mijn 2 lieve kindjes en man. Hierdoor hoef ik mij geen moment te vervelen.

En last but not least; wintersport. De combi van sportief bezig zijn om vervolgens gezellig met zijn allen neer te ploffen in de apres-ski, past mij ook wel.

Mijn perfecte koffiemoment

Mijn perfecte koffiemoment?  Op een terrasje in de zon in alle rust genieten van een héérlijke cappuccino! Het zit hem in de kleine dingen zeggen ze toch? 😊

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×