Aranthis Kamphuis

Servicemedewerker

Even voorstellen!

Hi, mijn naam is Aranthis Kamphuis en ik kom uit Almere. Bij Care for Coffee ben ik Servicemedewerker. Dat houdt in dat ik ervoor zorg dat onze klanten altijd voorzien zijn van koffie en een goed gereinigde koffiemachine.

Wat is leuk aan het werken bij Care for Coffee

Leuk aan het werken bij Care for Coffee is dat ik constant op pad ben. Daarnaast ben ik dagelijks in contact met onze klanten en is daarom geen dag hetzelfde. Ik zorg ervoor dat klanten elke keer weer tevreden zijn met onze service. Een baan waar ik blij van word!

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd speel ik graag op mijn basgitaar. Ook hou ik erg van gezelligheid en komen er vaak familie of vrienden bij ons over de vloer.

Mijn perfecte koffiemoment

Mijn perfecte koffiemomentje? In het weekend op de bank ploffen, filmpje kijken, lekker met een kopje koffie en wat lekkers.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×