Antoinette Luijken-Bronder

Sales Consultant

Even voorstellen!
Mijn naam is Antoinette. Ik werk sinds december 2017 bij Care for Coffee als Sales Consultant in de Stedendriehoek, zelf woon ik met mijn man en kinderen in Zutphen.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee
Het mooiste onderdeel van mijn werk als accountmanager bij Care for Coffee is het aangaan van nieuwe contacten. Care for Coffee biedt een uniek concept en daardoor is het onder de aandacht brengen hiervan erg leuk. Het meebouwen aan dit relatief jonge bedrijf vind ik uitdagend en leerzaam. En niet te vergeten: de koffie op kantoor is uiteraard erg lekker!

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd
In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin. Ook vind ik het heerlijk om af te spreken met vrienden.

Mijn perfecte koffiemoment
Mijn ultieme koffiemoment is rond 11.00, bij voorkeur op een zonovergoten terras in goed gezelschap. Het liefst drink in dan een cappuccino. Op kantoor drink ik altijd koffie Antoinette; cappuccino met een extra koffie erin.

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×