Alex Forcella

Sales Manager

Even voorstellen!

Mijn naam is Alex Forcella en ik ben  Sales manager bij Care for Coffee. Ik stuur ons team van Sales consultants aan, geef sturing aan de commerciële richting van ons bedrijf en ben verantwoordelijk voor het gehele verkooptraject.

Wat leuk is aan het werken bij Care for Coffee

Wat ik leuk vind aan mijn job is dat ik samen met mijn team verantwoordelijk ben voor de groei van ons bedrijf. Elke dag weer helpen wij onze klanten en potentiële klanten met iets wat voor veel mensen erg belangrijk is namelijk koffie! Daarnaast krijg ik veel energie als ik het team waar ik mee werk, boven zichzelf zie uitstijgen en doelen zie behalen die we vooraf met elkaar hebben bepaald.

Wat ik graag doe in mijn vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik veel met mijn gezin op pad naar bijvoorbeeld vrienden om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de mooie momenten. Daarnaast ben ik veel met sport bezig of het nou het zelf uitoefenen is of alleen maar op de bank kijken naar mijn favoriete (voetbal-) ploeg.

Mijn perfecte koffiemoment

Elke ochtend weer aan het keukenraam voorbereiden op een mooie dag!

Stuur me een e-mail

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×