Koffiemachine

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffiemachine

Bent u op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor op het werk? Bij Care for Coffee werken we met een uniek concept, waarbij u niet hoeft te investeren in een zakelijke koffiemachine. U betaalt bij ons altijd de voordeligste prijs voor uw koffie, want u betaalt per cliq. Een kop koffie is al beschikbaar vanaf slechts €0,13! Kies vandaag nog een koffiemachine bij Care for Coffee en geniet elke dag van heerlijke versgemalen bonenkoffie.

Drie typen koffiemachines

U heeft bij ons keuze uit drie verschillende koffiemachines. Deze machines leveren stuk voor stuk koffie van de beste kwaliteit. De beschikbare warme dranken zijn bij al onze machines hetzelfde. U kunt er natuurlijk koffie uit halen, maar ook heet water, warme chocolademelk, latte macchiato, cappuccino of een espresso. De machines zijn geselecteerd op kwaliteit, zodat u dagelijks de lekkerste koffie kunt serveren. Het verschil tussen de machines zit dus niet in de kwaliteit van de koffie, maar in het uiterlijk van de koffiemachines zelf.

Uw koffiemachine laten personaliseren
In sommige bedrijven staat de koffiemachine op een zichtbare plek. Wij zien dat dit vaak het geval is bij bedrijven die veel particuliere klanten ontvangen. Voorbeelden hiervan zijn kappers, winkels, sportscholen, theaters en showrooms. Het is bij die bedrijven geen overbodige luxe als het design van de koffiemachine aansluit bij de huisstijl. U kunt de machine volledig naar eigen wens laten personaliseren. Een standaard mogelijkheid die onze Etna Lyra machine met TFT-scherm biedt, is het plaatsen van afbeeldingen, video’s en animaties. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de voor- of zijkant van de koffiemachine te bestickeren in een stijl die bij uw organisatie past. Zo kunt u uw logo erop laten plaatsen, maar kunt u er ook voor kiezen om er een afbeelding of een quote op te plaatsen.

Barrel onder uw koffiemachine
Naast de mogelijkheid om uw koffiemachine te laten bestickeren, is het ook mogelijk om een barrel onder uw de machine te plaatsen. U kunt de barrel natuurlijk volledig laten customizen, zodat deze aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Hij kan daarnaast gebruikt worden als watertoevoer voor de machine. Hierdoor wordt het mogelijk om deze op een plek te plaatsen waar u geen toegang heeft tot water. Op die manier wordt uw koffiemachine van Care for Coffee een eyecatcher in uw winkel of showroom.

Onze koffiebonen komen uit Colombia

Bonen voor uw koffiemachine

De bonen in uw koffiemachine hebben wij zorgvuldig voor u geselecteerd. Hierbij hebben we niet alleen gelet op welke boon de krachtigste smaak heeft, maar ook op de omstandigheden van de koffieboeren. Onze koffiebonen komen uit Colombia, waar ze groeien op steile heuvels. Dit landschap en klimaat is het geheim achter onze bonen. De lage luchtvochtigheid en koele temperatuur op deze heuvels vormen namelijk de ideale leefomgeving voor onze koffieplanten. De kwaliteit van de boon was niet de enige belangrijke factor tijdens onze selectieprocedure. Ook onze machines zijn zorgvuldig geselecteerd. De juiste machine en optimale afstemming daarvan zijn namelijk een belangrijke factor in de uiteindelijke smaak van de koffie.

Klanten hun eigen drank laten betalen met uw koffiemachine

Wilt u uw klanten en gasten wel warme dranken aanbieden, maar dienen zij dit wel zelf te betalen? Dan is het mogelijk om een draadloos betaalsysteem te installeren op uw koffiemachine. Op die manier kunnen uw gasten of klanten heel eenvoudig zelf hun warme drank afrekenen, door simpelweg te betalen met hun pinpas of smartphone. Op die manier kunt u uw klanten en gasten de luxe bieden van overheerlijke koffie, maar is het voor u geen kostenpost.

Een goede koffiemachine verhoogt tevredenheid

Dagelijks gaan er heel wat koppen koffie doorheen in organisaties. Of het nu voor uw eigen medewerkers is of voor uw klanten; de meeste mensen hechten veel waarde aan een goede kop koffie. Het is vanzelfsprekend dat u zo goed mogelijk voor de dag wilt komen bij uw klanten en relaties. Op momenten die ertoe doen, wilt u indruk maken. Koffie die van de juiste kwaliteit is, helpt daarbij. De warme dranken die uit onze koffiemachines komen, zijn van uitstekende kwaliteit en bieden u de juiste basis om een geweldige indruk achter te laten.

Uw koffiemachine als middel om productiviteit te verhogen

Als u een koffiedrinker bent, herkent u vast het ‘kickstart’-gevoel dat koffie kan geven. Uit onderzoek dat in Nederland is uitgevoerd, is gebleken dat bijna de helft van de medewerkers productiever is wanneer zij een goede kop koffie op kantoor drinken. Van kwalitatieve koffie krijgt u meer energie en bent u alerter. Hierdoor kunt u uw werk met meer concentratie uitvoeren. De koffie uit onze koffiemachines is zeer krachtig van smaak, wat zorgt voor dat heerlijke ‘kickstart’-gevoel.

Onze servicemedewerker komt wekelijks bij u langs voor het onderhoud en bijvullen van uw machine

Het onderhoud van uw koffiemachine

Bij de meeste bedrijven is het schoonmaken van de koffiemachine een gevreesde taak. De melding voor het schoonmaken komt altijd op een moment dat het niet uitkomt, omdat u bijvoorbeeld net een afspraak ingaat. Een koffiemachine op de juiste manier schoonmaken kost tijd. Doordat er bij de meeste bedrijven te weinig tijd is om de koffiemachine volledig schoon te maken, wordt het meestal even snel gedaan. Gevolg hiervan is vaak dat de koffie minder lekker smaakt. Ook apparaten waar (regelmatig) schimmel in zit, zijn helaas geen uitzondering.

Onderhoudscontract van Care for Coffee
Bij Care for Coffee werken we met een onderhoudscontract. Hierdoor heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw machine. Onze servicemedewerker komen graag wekelijks bij u langs om ervoor te zorgen dat uw koffiemachine gereinigd wordt. Daarnaast zorgen zij ervoor dat uw bonenvoorraad altijd in orde is en voeren zij – wanneer nodig – klein en groot technisch onderhoud uit.

Een koffiemachine met een slim device

Inzicht in hoeveel koffie op kantoor, in de winkel, sportschool of andere locatie wordt gedronken? Al onze koffiemachines zijn uitgerust met een device dat real-time uw verbruik meet. U kunt zich inloggen op uw eigen portal om het actuele verbruik van uw machine te zien. Dat is wel zo transparant. Het device zendt een signaal via een eigen verbinding, waardoor we geen gebruik hoeven te maken van uw wifi-netwerk. Deze veilige verbinding wordt uiteraard exclusief door Care for Coffee gebruikt.

Een koffiemachine van Care for Coffee

Wilt u dagelijks genieten van verse koffie uit een koffiemachine van Care for Coffee? Vanuit onze kantoren in Maarssen en Nijverdal kunnen wij heel werkend Nederland voorzien van de lekkerste verse bonenkoffie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende koffiemachines. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Daarom Careforcoffee

De laagste prijs

Al vanaf €0,13 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×