Koffiemachine professioneel

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffiemachine professioneel

Bent u op zoek naar een koffiemachine voor professioneel gebruik? U bent bij Care for Coffee aan het juiste adres! Wij bieden de lekkerste bonenkoffie voor gegarandeerd de scherpste prijs. U kunt uit een van onze professionele koffiemachines kiezen en daarna onbezorgd genieten van overheerlijke warme dranken. U betaalt bij ons per cliq, waardoor u al vanaf €0,13 kunt genieten van een kopje versgemalen bonenkoffie. Bent u klaar om uw medewerkers, bezoekers, klanten en leveranciers te verrassen met een heerlijke kop koffie?

Verschillende professionele koffiemachines

U kunt bij Care for Coffee kiezen uit drie verschillende koffieautomaten. De apparaten verschillen wel in uiterlijk, maar er komen precies dezelfde kwalitatieve warme dranken uit. U kunt gaan voor een ‘casual’ kopje koffie, een cappuccino, chocolademelk, latte macchiato, espresso of een kop thee. Iedere uitgifte staat voor een cliq en een cliq kost slechts €0,13. Hier zitten de bonen, het onderhoud en de machinekosten bij inbegrepen. De bonen uit de machine worden altijd onder de juiste druk door de perser gedrukt en gebrand op de juiste temperatuur. Naast de machines zijn de koffiebonnen ook op kwaliteit geselecteerd. Deze combinatie proeft u terugkomen in elk bakje koffie.

Koffie vanaf €0,13 per kopje

Professionele koffiemachine in uw huisstijl

Staat het koffieapparaat bij u op een zichtbare plek? Dan heeft u waarschijnlijk voorkeur voor een machine met een mooie uitstraling die past bij uw huisstijl. Dit is precies wat een professionele koffiemachine van Care for Coffee u kan bieden. Bij ons heeft u de mogelijkheid om op het display van de machine uw eigen logo, afbeeldingen, video’s of quotes te laten zien. Daarnaast kunt u uw apparaat ook laten bestickeren met uw logo of een afbeelding naar wens. Ook kunnen de kleuren van de knoppen in de gewenste kleur getoond worden. Kortom: wij zorgen dat uw koffieautomaat er prachtig bij staat, zodat u onbezorgd kunt genieten van de lekkerste warme dranken.

Interesse in een professioneel koffieautomaat?

Heeft u interesse in een professionele koffiemachine van Care for Coffee? Wilt u eerst meer informatie ontvangen of advies krijgen? Dat kan! Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers, wij helpen u graag!

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×