Koffiemachine op het werk

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffiemachine op het werk

Een koffiemachine op het werk is onmisbaar voor iedere organisatie. Niet alleen uw medewerkers, maar ook uw klanten, relaties en leveranciers hechten waarschijnlijk veel waarde aan een goede kop koffie. Wilt u uw medewerkers, klanten en relaties laten genieten van een goede kop koffie? Kies dan voor een koffiemachine met heerlijke bonen van Care for Coffee!

Koffieautomaat op het werk

De koffieautomaat op het werk is de plek waar uw medewerkers even tot rust komen. Hier kunnen ze een praatje maken of even op adem komen tijdens een pauze. In sommige organisaties ontstaan er zelfs regelmatig korte meetings rondom de koffiemachine, omdat de medewerkers hier samenkomen. Ze brengen elkaar onder het genot van een kop koffie op de hoogte van de actuele stand van zaken. Uit onderzoek is gebleken dat het een positieve invloed heeft op het teamgevoel als medewerkers op verschillende momenten van de dag samen een kop koffie kunnen drinken.

U betaalt altijd de laagste prijs per kopje

Kosten koffiemachine op het werk

Onze heerlijke verse bonenkoffie op het werk is al beschikbaar vanaf €0,13 per kopje. Ons concept is al interessant als u 30 koppen per dag schenkt! In de meeste bedrijven, zoals kantoren, winkels, sportscholen en showrooms, wordt dat aantal ruim gehaald. Bij Care for Coffee betaalt u niet per zak bonen, maar per cliq. Iedere uitgifte uit uw automaat is een cliq. U betaalt dus geen vaste prijs, maar betaalt altijd de laagste prijs.

Koffiemachine met heerlijke bonen van Care for Coffee

Bent u toe aan een nieuwe koffiemachine op het werk? Kies dan voor de overheerlijke versgemalen bonenkoffie van Care for Coffee! Onze koffiespecialisten hebben de bonen met veel zorg voor u geselecteerd. Heeft u voordat u de keuze maakt nog vragen over onze koffieautomaten voor op het werk of over de bonen? Onze adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze koffiemachines op het werk? Laat dan uw contactgegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×