Koffiemachine leasen

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffiemachine leasen

Bent u van plan om voor uw bedrijf een koffiemachine te leasen? Bekijk dan eens de mogelijkheid van ons cliq-abonnement. Een lekkere kop koffie wordt enorm gewaardeerd door medewerkers, bezoekers en leveranciers. Kies daarom voor een koffiemachine van Care for Coffee voor de lekkerste bonenkoffie. U betaalt bij ons per cliq. Hier zit de prijs van de machine en de bonen in verwerkt. U heeft al een kopje koffie vanaf €0,13!

Koffiemachine leasen voor uw bedrijf

Het kopje koffie dat u bij uw bedrijf schenkt, dient vaak als visitekaartje voor zowel werknemers als bezoekers. Vindt u het ook belangrijk dat u een lekkere bak koffie kunt aanbieden? Schenkt u meer dan 30 koppen koffie per dag, of meer dan 150 koppen per week? Bekijk dan snel de aantrekkelijke mogelijkheden van Care for Coffee! U krijgt bij ons uw koffieapparaat in abonnementsvorm gratis bij de vaste prijs per cliq. Iedere uitgifte en ingrediënt uit het apparaat telt als een cliq. Wij bieden drie verschillende automaten waar dezelfde warme dranken uit komen: koffie, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk en thee. Heeft u nog meer redenen nodig om bij ons uw koffieautomaat te leasen?

Uw huidige verbruik is real-time inzichtelijk

Transparant uw koffieapparaat leasen

Care for Coffee vindt het erg belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Daarom is het bij ons altijd inzichtelijk hoeveel kopjes koffie er worden gedronken en wat u daarvoor betaalt. Het scheelt dat de kosten voor het koffiemachine leasen al zijn verwerkt in deze scherpe prijs van €0,13 per cliq. In al onze zakelijke koffieautomaten zit een slim device, dat uw verbruik real-time meet. U kunt online inloggen in uw eigen portal om direct uw verbruik zien.

Meer weten over een koffiemachine leasen bij ons?

Lijkt het u wat om binnenkort de lekkerste bonenkoffie op kantoor te kunnen aanbieden aan al uw medewerkers, klanten, bezoekers en leveranciers? Heeft u interesse om een koffiemachine voor op het werk te leasen? Of heeft u nog een vraag? Onze deskundige adviseurs staan graag voor u klaar om u te helpen bij het maken van de keuzes. Neem vrijblijvend contact op om meer te weten over ons!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over hoe u van onze abonnementvorm kunt profiteren? Wij vertellen u er graag meer over. Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×