Koffiemachine bonen

Al vanaf 14 cent per kopje

Koffiemachine bonen

Het kiezen van de juiste bonen voor uw koffiemachine kan een lastige opgave zijn. U bent vaak niet de enige die de koffie drinkt. Onze ervaring is dat het op locaties waar meerdere mensen koffie drinken, lastig is om de perfecte koffie te vinden. Waar meerdere mensen zijn, heeft u vanzelfsprekend ook te maken met meerdere voorkeuren wat betreft smaak. Om het u makkelijk te maken, hebben onze koffiespecialisten de boon die voor u de beste smaakbeleving creëert al geselecteerd.

Het selectieproces van de koffieboon

Tijdens het selectieproces van de koffiemachine bonen hebben onze koffiespecialisten verschillende bonen getest op meerdere onderdelen. Eén van die onderdelen was natuurlijk de kwaliteit van de koffieboon. Daarnaast hebben ze onder andere gelet op de intensiteit van de smaak, op de omstandigheden van de koffieboeren en de kwaliteit machine. Pas als de koffiemachine en bonen perfect op elkaar afgestemd zijn, ontstaat die krachtige smaak van de koffie.

De koffiebonen zijn zorgvuldig geselecteerd

De koffiemachine bonen

De koffiemachine bonen die in onze Intenso melange gebruikt worden, groeien op steile heuvels in Colombia. De aromatische smaak is te danken aan de combinatie van het gunstige klimaat en landschap in dit land. De koele temperatuur en de lage luchtvochtigheid in de bergen vormen namelijk de optimale leefomstandigheden voor deze koffieplanten. Wanneer de koffiebessen rijp zijn, worden ze zorgvuldig geplukt en in juten zaken naar de loods vervoerd, waar ze verwerkt worden.

Bonen koffiemachine bijvullen

Het is mogelijk om te kiezen voor een wekelijks onderhoudscontract te kiezen voor uw koffiebonen en koffiemachine op het werk. In dat geval komen onze servicemedewerkers wekelijks bij u langs. Zij zorgen er dan onder andere voor dat uw bonenvoorraad weer bijgevuld wordt. Daarnaast wordt uw machine op de juiste manier gereinigd. Eventueel wordt er groot en klein technisch onderhoud uitgevoerd, zodat u nooit zonder koffie komt te zitten. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is het vullen van uw koffiemachine met de bonen. Vanuit onze kantoren in Maarssen en Nijverdal zorgen wij ervoor dat u er altijd voldoende koffiebonen beschikbaar zijn voor uw koffiemachine.

Koffiemachine bonen kosten

Bij Care for Coffee werken we met een uniek concept, waarbij u de koffiemachine bonen niet per zak, maar per cliq betaalt. Iedere uitgifte uit uw zakelijke koffieautomaat is een cliq. U betaalt geen vaste prijs per uitgifte, maar betaalt altijd de laagste prijs per kopje. Een heerlijke kop versgemalen bonenkoffie is al beschikbaar vanaf €0,14! De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft dus geen investeringskosten te betalen. Dankzij het slimme device dat in uw koffieautomaat geïnstalleerd is, heeft u bovendien real-time inzicht in uw verbruik. Door in te loggen op uw eigen portal bekijkt u heel eenvoudig het verbruik.

Koffiemachine met heerlijke bonen van Care for Coffee

Wilt u iedere dag kunnen genieten van een verse kop koffie op kantoor? Met een koffiemachine en bonen van Care for Coffee, bent u iedere dag verzekerd van heerlijke warme dranken uit uw koffieautomaat. Heeft u vragen over onze koffiemachine bonen of wilt u meer weten over onze machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste koffiemachine bonen voor uw bedrijf.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×