Koffieleverancier

Al vanaf 14 cent per kopje

Op zoek naar een goede koffieleverancier voor uw bedrijf? Care for Coffee biedt een fullservice concept voor de koffie van uw bedrijf. Goede koffie is in elk bedrijf onmisbaar. U wilt uw klanten, bezoekers en medewerkers een lekkere kopje koffie aan kunnen bieden. Dit draagt bij aan uw klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Bij Care for Coffee krijgt u de lekkerste koffie tegen de laagste prijs!

Geen investering nodig

Als u op zoek bent naar een koffieleverancier wilt u uiteraard de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Bij Care for Coffee is geen investering nodig en betaalt u per kopje (cliq). Hierdoor betaalt u nooit te veel! U ontvangt van ons een kwalitatieve koffieautomaat die verschillende koffievariaties kan verzorgen. U heeft al koffiemachine op het werk van Care for Coffee vanaf € 0,14 per kopje!

U betaalt altijd de laagste prijs per kopje

Koffieleverancier met de lekkerste koffie

Als koffieleverancier leveren wij eerlijke en heerlijke koffiebonen. De koffiebonen die gebruikt worden voor uw kopje koffie, leggen een lange reis af voordat ze in uw machine terechtkomen. De boon die wij gebruiken voor onze Intenso melange, groeit in Zuid-Amerika. De koffiebonen worden met zorg geselecteerd voor het lekkerste kopje koffie.

Als koffieleverancier zorgen wij ervoor dat u altijd een voorraad heeft met verse koffiebonen en dat u nooit zonder komt te zitten. Wij bieden verschillende abonnementsvormen zodat wij onze dienstverlening aan kunnen laten sluiten op uw bedrijf. Of het nou gaat om koffie voor op kantoor, sportschool, theater of sportvereniging.

Reiniging en onderhoud inbegrepen

Als full service koffieleverancier verzorgen wij ook het onderhoud en reiniging van de koffiemachine. Wij komen wekelijks bij u langs om de machine technisch te controleren, te onderhouden en te reinigen. Is er een storing? Geen stress, wij staan binnen 4 uur bij u op locatie om de machine te inspecteren en repareren.

 

Koffie van Care for Coffee uitproberen?

Meer weten over het concept van Care for Coffee of onze koffie? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Daarom Careforcoffee

  (H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

  Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

  Oké, ik ben helemaal verkocht!

  Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Uw browser is niet meer van deze tijd!

   Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

   ×