Koffieautomaat

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffieautomaat

Wanneer u kiest voor een koffieautomaat van Care for Coffee, kiest u voor koffie van de beste kwaliteit. Wij werken met een uniek concept, waarbij de koffie betaald wordt per cliq. De prijs per cliq is inclusief de kosten van de machine. Hierdoor hoeft u geen investeringskosten te betalen voor uw machine. Bovendien is de cliqprijs zeer voordelig: u geniet al van een verse kop bonenkoffie vanaf slechts €0,13!

Verschillende typen koffieautomaten

U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende soorten koffieautomaten. Wij hebben er bewust voor gekozen om het aantal koffieautomaten klein te houden. Wij merkten namelijk dat veel bedrijven het lastig vinden om zelf de juiste keuze te maken. Oorzaken hiervan zijn onder andere gebrek aan kennis en gebrek aan tijd om zich in de materie te verdiepen. Wij hebben onze zakelijke koffieautomaten zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn onder andere beoordeeld op de kwaliteit van de warme dranken en op de duurzaamheid van de automaat. Het verschil tussen de automaten zit dus niet in de kwaliteit van de koffie of de automaat zelf, maar in het uiterlijk ervan. Bekijk deze pagina om meer informatie over de automaat te lezen.

Het personaliseren van uw koffieautomaat
Staat uw koffieautomaat op een zichtbare plek? Dan heeft het waarschijnlijk uw voorkeur als het design van uw automaat aansluit op de huisstijl van uw organisatie. Bij bedrijven die particuliere klanten ontvangen, zoals winkels, theaters, showrooms, sportscholen en kappers, staat het professioneler als de koffieautomaat aansluit op de rest van het interieur. Bij Care for Coffee kunt u uw automaat volledig naar eigen wens laten personaliseren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een logo, afbeelding of quote op uw apparaat te laten plaatsen. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden om de kleuren van de knoppen aan te passen. Zo zorgt u ervoor dat uw koffieautomaat op het werk helemaal aansluit op de huisstijl van uw bedrijf.

Uw koffieautomaat kan volledig gepersonaliseerd worden

Koffieautomaat met barrel
Bij Care for Coffee bieden wij niet alleen de mogelijkheid om uw koffieautomaat te laten bestickeren. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw automaat op een plek te plaatsen waar u geen watertoevoer heeft. Dit kan handig zijn in winkels en showrooms, maar ook in kantoren, waar op meerdere plekken een koffieautomaat geplaatst moet worden. Het blijkt dan vaak lastig om een handige plek voor de automaat te vinden, omdat slechts op een aantal plekken een watertoevoer aanwezig is. In dat geval wordt er een barrel onder de automaat geplaatst. Deze barrel is gevuld met water en kan, net als de automaat zelf, volledig naar eigen wens bedrukt worden. Op die manier kunt u ervoor zorgen dat uw koffieautomaat een echte eyecatcher wordt.

Bonen voor uw koffieautomaat

Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van de bonen in uw koffieautomaat optimaal is. De bonen hebben wij daarom zorgvuldig voor u geselecteerd, zodat u dagelijks onbezorgd kan genieten. Tijdens het selectieproces hebben we er natuurlijk op gelet hoe krachtig de smaak is. Een ander element dat voor ons erg belangrijk was tijdens het selecteren van de juiste boon, waren de omstandigheden van de koffieboeren. Onze koffiebonen groeien op steile heuvels in Colombia, waar een koele temperatuur en lage luchtvochtigheid is. Dit klimaat is het geheim achter de krachtige smaak van de bonen. Zodra de keuze voor de lekkerste boon gemaakt was, startte de zoektocht naar de juiste automaten. De juiste automaat en de optimale afstemming en combinatie met de perfecte boon, zijn namelijk een belangrijke factor in de uiteindelijke smaak van uw kopje koffie.

Klanten hun eigen drank laten betalen

Bij sommige bedrijven krijgen klanten of gasten wel de mogelijkheid heerlijke warme dranken te drinken, maar is het wenselijk dat die klant dit zelf betaalt. In dat geval is het mogelijk om een draadloos betaalsysteem op uw koffieautomaat te laten installeren. Bezoekers van uw bedrijf kunnen hun eigen warme drank dan afrekenen. Dit doen zij simpelweg door te betalen met hun pinpas of smartphone. Wij merken dat dit voor organisaties zoals theaters en sportscholen vaak een ideale oplossing is.

Lekkere koffie helpt bij het maken van een goede eerste indruk

Een koffieautomaat als middel voor een goede eerste indruk

We kunnen wel stellen dat de meeste mensen veel waarde hechten aan een goede kop koffie. Koffie is bij veel bedrijven en organisaties een onderwerp dat dagelijks ter sprake komt. Het gaat zelfs zo ver dat je een opmerking kunt verwachten als de koffie niet goed is. U wilt natuurlijk geen slechte indruk achterlaten bij (potentiële) klanten. Koffie die van de juiste kwaliteit is, helpt u bij het maken van een goede eerste indruk. De diverse warme dranken, zoals koffie, latte macchiato en cappuccino, zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. De koffieautomaten bieden een uitstekende basis om een geweldige indruk achter te laten bij uw gasten, (potentiële) klanten, relaties en leveranciers!

Uw koffieautomaat als middel voor verhoogde productiviteit

Als u een koffiedrinker bent, herkent u vast het ‘kickstart’-gevoel dat koffie kan geven. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlandse medewerkers productiever is wanneer zij een goede kop koffie op kantoor drinken. De meeste mensen krijgen van kwalitatieve koffie meer energie en zijn als gevolg daarvan alerter. Hierdoor worden werkzaamheden met een verbeterde concentratie uitgevoerd, wat zorgt voor een verhoogde productiviteit. De koffie uit onze koffieautomaten is zeer krachtig van smaak, wat zorgt voor dat heerlijke ‘kickstart’-gevoel.

Het onderhoud van uw koffieautomaat

Het wekelijkse onderhoud aan een koffieautomaat is een taak die veel mensen liever uitstellen. Met als gevolg dat de smaak van de koffie minder intens is, of erger: dat er schimmel in het apparaat komt. Wij vinden het belangrijk dat u iedere dag kunt genieten van heerlijke versgemalen bonenkoffie, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met het onderhoud van de machine of het bijvullen van uw bonenvoorraad. Daarom werken wij volgens een full-service concept door middel van een onderhoudscontract.

Onderhoudscontract van Care for Coffee
Wanneer u ervoor kiest om een onderhoudscontract af te sluiten bij uw koffieautomaat, komt één van onze servicemedewerkers wekelijks bij u langs. Uw automaat wordt dan op de juiste manier gereinigd en eventueel wordt er groot en klein technisch onderhoud uitgevoerd. Ook uw bonenvoorraad wordt aangevuld, zodat u de hele week over voldoende voorraad beschikt. Op die manier heeft u helemaal geen omkijken meer naar de koffieautomaat.

Real-time inzicht in uw huidige verbruik

Een koffieautomaat met een slim device

Onze koffieautomaten zijn uitgerust met een device, dat real-time het verbruik van uw bedrijf meet. Het device meet het aantal cliqs van uw machine met behulp van een signaal. Dit signaal wordt via een eigen verbinding verzonden, hierdoor hoeven we geen gebruik te maken van uw eigen wifi-verbinding. Om het actuele verbruik van uw automaat te zien, logt u zich in op uw eigen portal.

Een koffieautomaat van Care for Coffee

Wilt u dagelijks genieten van verse koffie uit een koffieautomaat van Care for Coffee? Vanuit onze kantoren in Maarssen en Nijverdal kunnen wij heel werkend Nederland voorzien van de lekkerste versgemalen bonenkoffie. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende koffieautomaten. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×