Koffieautomaat voor werkplaats

Al vanaf 13 cent per kopje

Tijdens het werk, de pauzes en het wachten hebben veel mensen belang bij een lekker bakje koffie. Koffie is een verbindende factor tussen medewerkers, klanten en verbetert de sfeer op de werkvloer! Elke werkplaats heeft dan ook vaak minimaal één koffieautomaat staan, groot of klein. Voor (wachtende klanten), collega’s en/of leveranciers. Bij Care for Coffee bieden wij verschillende mogelijkheden voor een geschikt koffieautomaat voor werkplaatsen.

Belang koffieautomaat in werkplaats

Waarom een goede koffieautomaat op de werkplaats? In een werkplaats wordt over het algemeen veel koffie gedronken. Niet alleen door werknemers, maar ook door leveranciers en in sommige gevallen klanten. Iedereen heeft dan het liefste een lekkere bak koffie. Onze koffieautomaten schenken versgemalen bonnenkoffie die bij iedereen in de smaak valt.

Benieuwd naar wat anderen vinden van onze koffie? Lees dan onze blogs en cases.

Keuze uit koffie, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk en natuurlijk thee.

Koffieautomaten bij Care for Coffee

Care for Coffee biedt verschillende koffieautomaten die geschikt zijn voor in een werkplaats. De koffieautomaten zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit. Ook is het mogelijk om theewater, chocolade, cappuccino, espresso of latte macchiato te schenken, afhankelijk van de machine die je kiest en past bij jouw werkplaats.

Betalen per kopje koffie

Bij veel koffieleveranciers moet je eerst een dure koffieautomaat kopen en vervolgens de koffiebonen bestellen. Bij Care for Coffee kun je een koffieautomaat leasen en hoef je dus geen grote investering te doen!  Je betaalt bij ons per kopje koffie, of zoals wij het noemen, per cliq. Je betaalt een prijs per cliq waardoor je nooit te veel betaalt. Een kopje koffie is beschikbaar vanaf slechts 0,13 cent! Hiervoor krijg je een heerlijk kopje koffie gemaakt van verse bonen!

We bieden hierin de mogelijkheid voor een full-service concept. Wij zorgen er dan voor dat er altijd voldoende koffie op voorraad is en zorgen voor het schoonmaken van de koffieautomaat in jouw werkplaats. Het is mogelijk dat er iedere week een medewerker van Care for Coffee langskomt om de automaat te reinigen en de voorraad aan te vullen.

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over onze koffie, ons unieke concept of wil je onze koffie eens proeven in jouw werkplaats? Neem dan contact met ons op via de website, telefoon of per mail. Wij helpen je graag verder!

Daarom Careforcoffee

De laagste prijs

Al vanaf €0,13 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×