Koffieautomaat voor (sport)kantine

Al vanaf 13 cent per kopje

Een koffieautomaat is natuurlijk essentieel in een (sport)kantine! De pauze is voor vele mensen vaak het relaxmoment van de drukke dag. En hoe fijn is het als je dit moment compleet kan maken met een heerlijk bakje koffie. Daarnaast wil je de mensen die komen kijken bij een wedstrijd ook kunnen voorzien van goede koffie. Het is dan fijn als er een goede koffieautomaat in de kantine staat. Care for Coffee heeft verschillende modellen koffieautomaten tegen de scherpste prijs!

Een koffieautomaat in de (sport)kantine

De kantine is een plek waar mensen samenkomen, gesprekken uitwisselen en een moment nemen om te kunnen ontspannen tijdens de een werkdag of na een sportwedstrijd. Je wilt graag de mogelijkheid bieden in de (sport)kantine om koffie te pakken of te bestellen. Goede koffie is hierbij van belang! De beheerder van een (sport)kantine heeft invloed op de mogelijkheid om goede koffie te kunnen bestellen. Kies de koffieautomaat die bij de kantine past!

Keuze uit koffie, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk en natuurlijk thee.

Ons concept

De heerlijke versgemalen bonenkoffie van Care for Coffee is al beschikbaar voor 0,13 cent per kopje. In plaats van een grote investering in een koffieautomaat en de inkoop van koffiebonen, betaal je bij Care for Coffee per kopje koffie, of zoals wij het noemen een cliq. Iedere uitgifte uit jouw automaat wordt gerekend als cliq. Je betaalt dus niet voor de automaat, deze zit bij het abonnement inbegrepen. Je hoeft geen grote investering te doen in een koffieautomaat voor jouw (sport)kantine, omdat je de koffieautomaat kan leasen.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om regelmatig het apparaat te reinigen en de koffiebonen aan te laten vullen. Daar hoef je dus niet meer naar om te kijken!

Onze koffieautomaten

Bij Care for Coffee hebben wij verschillende modellen koffieautomaten voor (sport)kantines.  Al deze modellen verschillen van uiterlijk, maar zijn van dezelfde hoge kwaliteit. Ze geven allemaal koffie op de juiste temperatuur met de juiste druk en maling waardoor de intensiteit van de koffie wordt verhoogd. Ook kun je voor een automaat kiezen waarbij je contactloos kunt betalen of met een muntinworp. Bekijk onze koffieautomaten!

Interesse?

Heb je interesse in een koffieautomaat van Care for Coffee voor jouw (sport)kantine? Of wil je graag meer informatie over de kwaliteit van onze koffie of ons unieke concept? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar en vertellen je graag meer!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×