Koffieapparaat

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffieapparaat

Is het tijd voor een nieuw koffieapparaat voor op het werk? Dan weet u vast dat de mogelijkheden enorm zijn. Wat bij Care for Coffee speciaal is, is dat u niet hoeft te investeren in de koffiemachine. U betaalt bij ons per cliq. Hier zit de prijs van de machine en de bonen in verwerkt. Een kop koffie heeft u al vanaf €0,13. Zo betaalt u altijd de voordeligste prijs voor de beste koffie. Kies één van onze koffie apparaten en geniet van dagelijks verse bonenkoffie!

Koffieapparaten voor zakelijk gebruik

Het concept van Care for Coffee is voor vrijwel iedere zakelijke situatie geschikt. Zo kunt u een zakelijke koffiemachine van ons plaatsen op kantoor, in een winkel of in een showroom. Ook is het mogelijk om bezoekers de eigen consumpties contactloos te laten betalen. Hierdoor zijn onze koffieautomaten ook geschikt voor sportverenigingen of in theaters. Kortom: wij kunnen voor iedere organisatie wat betekenen. Onze koffieapparaten bieden voor iedere situatie een uitkomst.

Verschillende koffieapparaten

Care for Coffee heeft drie verschillende koffieapparaten. U mag zelf kiezen welke u het mooist vindt voor uw bedrijf. De apparaten verschillen in uiterlijk, maar er komen dezelfde warme dranken van dezelfde hoge kwaliteit uit. De bonen worden altijd op de juiste temperatuur gebrand en onder de juiste druk door de perser gedrukt. Alle koffieapparaten produceren de volgende warme dranken: koffie, cappuccino, heet water, latte macchiato en espresso. De koffieapparaten zijn op kwaliteit geselecteerd, hierdoor schenkt u gegarandeerd de lekkerste koffies aan uw klanten, leveranciers en medewerkers.

De bonen zijn zorgvuldig geselecteerd

De bonen in uw koffie apparaat

Wij vinden het bij Care for Coffee belangrijk dat u de lekkerste koffie krijgt, maar de afkomst van de koffiebonen telt ook mee. Daarom hebben wij de bonen voor uw koffieapparaat zorgvuldig geselecteerd. Er werd gekeken naar de bonen met de krachtigste smaak, maar ook naar de omstandigheden van de koffieboeren. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor bonen uit Colombia. Hier groeien ze op steile heuvels onder goede klimaatomstandigheden. Er is daar sprake van een lage luchtvochtigheid en koele temperaturen. Dit zijn de perfecte leefomstandigheden voor onze koffieplanten. Naast de bonen zijn onze koffie apparaten ook zorgvuldig geselecteerd. Het beste apparaat en de optimale afstemming hiervan resulteert namelijk in de smaak van uw perfecte kopje koffie.

Wekelijkse onderhoud aan uw koffie apparaat

Als u voor een onderhoudscontract van Care for Coffee gaat, bent u totaal ontzorgd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de voorraad, het schoonmaken of het onderhoud van het apparaat. Iedere week komt één van onze servicemedewerkers langs om het koffie apparaat schoon te maken en om de voorraad bij te vullen. Als het nodig is, voeren zij ook klein of groot technisch onderhoud uit op locatie! Met dit contract rekenen wij geen voorrijkosten, het behoort tot onze service. U weet hierdoor waar u aan toe bent en er komen geen onverwachte kosten bij kijken.

Koffieapparaat met persoonlijke touch

Bij sommige bedrijven staat het koffie apparaat op een zichtbare plek. Wij begrijpen dat het in zo’n geval wenselijk is om het uiterlijk aan te laten sluiten bij de huisstijl. Bijvoorbeeld in winkels, kapsalons, showrooms en sportscholen moet bij voorkeur een mooi apparaat staan. Bij Care for Coffee is het daarom mogelijk om het design van het apparaat te laten personaliseren. De Etna Lyra machine met TFT-scherm biedt de mogelijkheid om eigen afbeeldingen, animaties en video’s te laten zien op het scherm. Daarnaast kunnen de voor- en zijkant van het koffieapparaat worden gecustomized met afbeeldingen, het logo of quotes passend bij uw huisstijl. Zo staat uw visitekaartje er altijd stijlvol bij.

Een volledig gecustomized koffieapparaat

Koffie apparaat met barrel
U kunt een koffieapparaat van Care for Coffee ook laten installeren op een plek zonder watertoegang. Wij hebben de mogelijkheid om een barrel onder uw apparaat te laten plaatsen. Het barrel kan dan functioneren als watertoevoer voor de machine. Dit barrel kan ook volledig in de eigen huisstijl worden bestickerd. Hierdoor wordt uw koffieapparaat mét barrel een prachtige eyecatcher in uw kapsalon, showroom of winkel.

Laat gasten hun eigen consumpties betalen

Wilt u koffie en andere warme dranken aanbieden aan gasten of klanten tegen betaling? Ook dat is mogelijk met een koffie apparaat van Care for Coffee. U kunt een draadloos betaalsysteem laten installeren op de machine. Zo kunnen uw klanten of gasten eenvoudig hun eigen warme drank afrekenen met hun pinpas of smartphone. Op deze manier wordt het voor u geen kostenpost om de luxe van heerlijke warme dranken aan te kunnen bieden uit een professioneel koffieapparaat.

Punten scoren met heerlijke koffie

Nederlanders zijn bij uitstek wereldkampioen koffie drinken. Een goede kop koffie wordt – zowel door personeel als gasten of klanten – enorm gewaardeerd. U wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen bij klanten of zakenrelaties. Een slappe bak koffie uit een slecht koffieapparaat kan de sfeer al aardig dempen. Met onze koffie van Care for Coffe kunt u uw bezoekers met een gerust hart een kopje koffie voorzetten. Door de kwalitatieve warme dranken uit onze professionele koffieapparaten zult u gegarandeerd punten scoren en een goede indruk achter laten. Fijn toch?

Het onderhouden van uw koffieapparaat

Oh nee! Niet weer… Het reinigen van uw koffie apparaat komt nooit goed uit en is een gevreesde taak. U heeft geen zin en tijd om eerst het apparaat te reinigen voordat u een gast of klant koffie kunt geven. Begrijpelijk, een koffiemachine goed schoonmaken kost tijd en moeite. Door het te snel en niet grondig schoonmaken van een koffieautomaat kan de koffie aanzienlijk slechter gaan smaken. Bij Care for Coffee is dit voor altijd verleden tijd. Met de services van ons onderhoudscontract hoeft u niet meer om te kijken naar uw koffieapparaat en kunt u heerlijke warme dranken blijven schenken.

Wij maken uw machine wekelijks schoon en vullen hem bij

Het verbruik eenvoudig bijhouden

Alle koffieapparaten van Care for Coffee zijn voorzien van een slim device dat real-time uw verbruik meet. U kunt gemakkelijk inloggen op uw eigen portal om het verbruik van de machine te bekijken. Zo gaan wij voor transparantie en weet u altijd waar u aan toe bent. Via een eigen verbinding zendt het device een signaal naar de persoonlijke portal. Hierdoor hoeft er geen verbinding te zijn met uw wifi-netwerk. Deze verbinding is altijd veilig en wordt alleen gebruikt door Care for Coffee.

Meer informatie over een koffie apparaat van Care for Coffee?

Wilt u ook dagelijks genieten van heerlijk verse koffie op kantoor, in uw showroom of in de winkel? Wij kunnen vanuit Maarssen en Nijverdal heel Nederland voorzien van de lekkerste warme dranken uit onze professionele koffieapparaten. Neem contact op voor meer informatie over de bonen, machines of de kosten. Onze deskundige medewerkers helpen u graag om een passende oplossing voor uw situatie te vinden!

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×