Koffie op kantoor

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffie op kantoor

Een koffiemachine op kantoor is onmisbaar voor iedere organisatie. De meeste mensen hechten veel waarde aan een goede kop koffie. Niet alleen uw medewerkers, maar ook uw leveranciers, klanten en relaties. Het is dé manier om een goede eerste indruk te maken. Vindt u het belangrijk dat uw bedrijf goede koffie schenkt en daarmee automatisch een goede eerste indruk achterlaat? Bekijk dan de mogelijkheden van koffie op kantoor van Care for Coffee!

Koffieautomaat op kantoor

De koffieautomaat op kantoor is vaak een plek waar uw medewerkers een praatje met elkaar maken en waar ze tot rust kunnen komen tijdens of na een drukke werkdag. Het gebeurt regelmatig dat er meetings rondom de koffiemachine op kantoor ontstaan. Medewerkers brengen elkaar graag onder het genot van een kop koffie op de hoogte van de laatste stand van zaken. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en heeft bovendien een positieve invloed op het teamgevoel. Wat het allemaal wel niet teweeg kan brengen, die koffieautomaat op kantoor!

Care for Coffee is al geschikt als u 150 koppen per week drinkt

Kosten koffiemachine op kantoor

Onze heerlijke verse bonenkoffie op kantoor is al beschikbaar vanaf €0,13 per kopje. Schenkt u meer dan 150 koppen koffie per week? Dan is ons concept interessant voor u! Dit aantal wordt ruim gehaald in de meeste kantoren, winkels en showrooms. Uniek aan ons concept, is het betalen per cliq. Hierdoor betaalt u geen vaste prijs per kopje, maar betaalt u altijd de laagste prijs.

Koffiemachine op kantoor van Care for Coffee

Bent u toe aan een nieuwe koffiemachine op kantoor? Kies dan voor de uitstekende koffiemachines met de overheerlijk verse bonenkoffie van Care for Coffee! Denk bijvoorbeeld aan het leasen van een koffiemachine bij Care for Coffee, waarbij je deze in abonnementsvorm en een vaste prijs per cliq betaald. Onze koffiespecialisten hebben de bonen met veel zorg voor u geselecteerd. Heeft u voordat u de keuze maakt nog vragen over onze koffieautomaten voor op kantoor of over de bonen? Onze adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze koffiemachines? Laat uw gegevens dan achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×