Koffie in de zorg

Al vanaf 14 cent per kopje

In zorginstellingen en ziekenhuizen is het van belang om te beschikken over goede koffie. Zo moeten zorgmedewerkers op elk moment klaar staan voor patiënten en hierbij kan goede koffie zorgen voor een hernieuwde boost met energie. Koffie is daarom essentieel in de zorg en zorgt voor een frisse start van de dag.

Concepten

Care for Coffee heeft verschillende concepten als het aankomt op koffie in de zorg. Zo bieden wij een koffie abonnement waarbij u als zorginstelling betaalt per cliq. Dit houdt in dat u een vast bedrag betaald voor een kopje koffie, waar de kosten voor de koffiemachine bij in zit. Hierdoor hoeft er dus geen investering te worden gedaan in een koffiemachine. Daarnaast zorgt Care for Coffee voor full-service waarin u volledig wordt ontzorgd. Zo wordt door de cliqs het verbruik bijgehouden en gezorgd voor altijd voldoende voorraad koffie en staat Care for Coffee garant voor reparaties en onderhoud voor de koffiemachines. Hierbij is er geen zorg voor onverwachte onderhoudskosten en zo ontvangt u direct een vervangend apparaat bij een storing of defect. Hierbij kunt u zonder zorgen genieten van de beste koffie in de zorg.

Koffiemachines

Voor de juiste koffie in de zorg zijn er verschillende mogelijkheden bij Care for Coffee. Zo bieden wij verschillende koffiemachines, die altijd zorgen voor topkwaliteit koffie en andere dranken. Zo bieden onze machines niet alleen koffie maar ook bijvoorbeeld espresso, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk en heet water. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo bieden wij bij Care for Coffee ook een waterkoeler aan die er voor zorgt dat er altijd koud en gefilterd water aanwezig is om van te genieten.

Meer weten?

Wilt u meer weten hoe wij kunnen zorgen voor de beste koffie in de zorg, neem dan gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Door onze full-service hoeft u nergens meer achteraan en geniet u optimaal van uw koffie in de zorg.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×