Onderhoudscontract

Al vanaf 13 cent per kopje

Onderhoudscontract

Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract, heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw koffiemachine. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs om het reinigen van uw machine uit handen te nemen. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat u nooit zonder koffie komt te zitten. Wij rekenen geen voorrijkosten wanneer u kiest voor een onderhoudscontract.

Non-stop service

Met ons onderhoudscontract bieden wij u non-stop service. Op die manier zorgen wij ervoor dat de warme dranken uit uw automaat altijd van optimale kwaliteit zijn. Doordat onze servicemedewerkers uw machine wekelijks op de juiste manier reinigen en onderhouden, voorkomen we dat uw machine last krijgt van storingen of defecten. De koffiemachines zijn daardoor zeer duurzaam.

Onze servicemedewerkers kunnen altijd binnen 4 uur bij u op locatie zijn

Waarom een onderhoudscontract?

Het afsluiten van een onderhoudscontract is optioneel. Wij raden het ten zeerste aan om hiervoor te kiezen. Wanneer u kiest voor een onderhoudscontract, komt één van onze servicemedewerkers wekelijks bij u op locatie om uw machine volledig te reinigen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw voorraad verse koffiebonen altijd in orde is.

Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u op locatie om uw machine volledig te reinigen.

Verzekering

Naast een onderhoudscontract, kunt u ervoor kiezen om een verzekering af te sluiten. Heeft u schade van technische aard in uw koffieautomaat of (technische) schade aan uw TFT-scherm? Dan zijn wij binnen vier uur op locatie om uw machine te repareren of te vervangen. De verzekering dient altijd in combinatie met het onderhoudscontract afgenomen te worden, zodat wij er zorg voor kunnen dragen dat uw machine op de juiste manier onderhouden wordt.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×