Onderhoudscontract

Al vanaf 13 cent per kopje

Onderhoudscontract

Als klant van Care for Coffee kiest u voor een full service concept. U heeft helemaal geen omkijken meer naar uw koffiemachine. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs om het reinigen van uw machine uit handen te nemen. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat u nooit zonder koffie komt te zitten. Wij rekenen geen voorrijkosten bij het verhelpen van een eventuele storing.

Non-stop service

Met ons onderhoudscontract bieden wij u non-stop service. Op die manier zorgen wij ervoor dat de warme dranken uit uw automaat altijd van optimale kwaliteit zijn. Doordat onze servicemedewerkers uw machine wekelijks op de juiste manier reinigen en onderhouden, voorkomen we dat uw machine last krijgt van storingen of defecten. De koffiemachines zijn daardoor zeer duurzaam.

Onze servicemedewerkers zijn altijd binnen 4 uur bij u op locatie

Waarom een onderhoudscontract?

Een onderhoudscontract bij Care for Coffee betekent volledige ontzorging. De kwaliteit van de koffie en de machine blijven gegarandeerd.  Één van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u op locatie om uw machine volledig te reinigen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw voorraad verse koffiebonen altijd in orde is.

Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u op locatie om uw machine volledig te reinigen.

Verzekering

Bij Care for Coffee bent u verzekerd tegen schade van technische aard in uw koffieautomaat of (technische) schade aan uw TFT-scherm. Wij zijn binnen vier uur, tijdens kantooruren, op locatie om uw machine te repareren of te vervangen.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×