Onze service

Al vanaf 14 cent per kopje

Volledige ontzorging

Bij Care for Coffee helpen we u graag om al het werk rondom uw koffiemachine op het werk uit handen te nemen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw machine. Ons fullservice concept bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De levering en installatie van de machine
 • Wekelijkse reiniging
 • Klein en groot technisch onderhoud
 • Voldoende voorraad
 • Inzicht in uw verbruik

Ons concept is geschikt voor vrijwel alle zakelijke situaties. Hierbij kunt u denken aan kantoren, winkels, showrooms, maar ook aan sportverenigingen en theaters, waarbij bezoekers hun eigen drankje dienen te betalen.

Onderhoudscontract

Als klant van Care for Coffee kiest u voor een full-service concept. U heeft helemaal geen omkijken meer naar uw koffiemachine. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs om de koffiemachine op het werk te reinigen. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat u nooit zonder koffie komt te zitten. Wij rekenen geen voorrijkosten bij het verhelpen van een eventuele storing. Lees meer over het onderhoudscontract.

Persoonlijke service

Heeft u een vraag over uw machine, is uw bonenvoorraad sneller op dan verwacht of werkt uw zakelijke koffiemachine niet meer naar behoren? Neem dan contact met ons op. U heeft bij ons altijd rechtstreeks contact met de servicemedewerker. Omdat wij rechtstreeks inzicht hebben in uw machine, kunnen wij u snel helpen. Onze servicemedewerkers kunnen binnen 4 uur bij u op locatie zijn om u te helpen, dit geldt in principe van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Wij zorgen ervoor dat u nooit zonder koffie komt te zitten

Installatie

Onze installateur komt bij u langs om uw nieuwe koffiemachine te installeren. Bij de installatie wordt altijd een waterfilter geplaatst. Deze filter zorgt ervoor dat het water uit uw leidingen verzacht wordt, waardoor de koffie nog lekkerder smaakt. Daarnaast plaatsen we een waterstop, die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten in het geval van lekkage. Beide onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn hierdoor erg duurzaam. Lees meer over de installatie van uw nieuwe koffiemachine.

Koffie op kantoor, in uw winkel, sportschool of een andere locatie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

  Uw browser is niet meer van deze tijd!

  Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

  ×