Koffiemachines voor op het werk

Al vanaf 14 cent per kopje

Een koffiemachine op het werk is onmisbaar voor iedere organisatie. U kunt bij ons kiezen uit verschillende koffiemachines. Deze machines verschillen in uiterlijk, maar de koffie en de overige warme dranken zijn allemaal van dezelfde hoge kwaliteit. De juiste temperatuur, druk en maling, verhogen de intensiteit van de koffie. Door de hoge temperatuur zijn onze machines ook zeer geschikt om theewater te schenken.

Meer informatie

Lyra met groot TFT-scherm

De Lyra is een bonenmachine, die is voorzien van een groot TFT-scherm. Deze koffiemachine is een prachtige blikvanger en biedt een slimme manier om informatie te delen met uw klanten, leden of medewerkers. Foto’s, video’s en animaties kunt u eenvoudig zelf plaatsen en aanpassen via een USB-stick of een SD-kaart. Dat maakt het heel eenvoudig om verjaardagen, feestdagen, bedrijfsvideo’s, nieuwe collecties of andere actualiteiten te laten afspelen.

- Beschikbare dranken: koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk, heet water
- Knop voor dubbele drankuitgifte
- Afmetingen: 320 x 580 x 771 (BxDxH in mm)
- Stroomaansluiting: 220V

Lyra zonder TFT-scherm

De Lyra zonder TFT-scherm is voorzien van een statische afbeelding op de voorkant van de koffiemachine. Qua keuze en kwaliteit is deze machine gelijk aan de functionaliteit van de Lyra met groot TFT-scherm.

- Beschikbare dranken: koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk, heet water
- Knop voor dubbele drankuitgifte
- Afmetingen: 320 x 580 x 771 (BxDxH in mm)
- Stroomaansluiting: 220V

OptiBean Touch

De OptiBean Touch is een bonenmachine en is standaard voorzien van een klein TFT-scherm. Dit scherm is aanzienlijk kleiner dan het TFT-scherm van de Lyra, maar biedt tevens de mogelijkheid om afbeeldingen en video’s te laten afspelen.

- Beschikbare dranken: koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, chocolademelk, heet water
- Knop voor dubbele drankuitgifte
- Afmetingen: 409 x 565 x 792 (BxDxH in mm)
- Stroomaansluiting: 220V

Bravilor sEGO

De Bravilor Sego is een veelzijdige compacte bonenmachine. Deze gebruiksvriendelijke Sego is breed inzetbaar en te bedienen met een touchscreen display. Dankzij de unieke gepatenteerde rotatiebrewer is deze machine zeer eenvoudig te reinigen en onderhoudsvriendelijk.

- Beschikbare dranken: koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato, wiener melange, chocolademelk, heet water.
- Afmetingen: 310 x 464 x 588 (BxDxH in mm)
- Stroomaansluiting: 220V

Advies bij het kiezen van de juiste machine

Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het selecteren van de juiste koffiemachine voor uw bedrijf. De adviseur kijkt samen met u naar uw wensen en mate van verbruik en geeft op basis hiervan advies.

Kosten koffiemachine op het werk

Onze heerlijke verse bonenkoffie op het werk is al beschikbaar vanaf €0,14 per kopje. Ons concept is al interessant als u 30 koppen per dag schenkt! In de meeste bedrijven, zoals kantoren, winkels, sportscholen en showrooms, wordt dat aantal ruim gehaald. Bij Care for Coffee betaalt u niet per zak bonen, maar per cliq. Iedere uitgifte uit uw automaat is een cliq. U betaalt dus geen vaste prijs, maar betaalt altijd de laagste prijs. Het leasen van een koffiemachine is daarnaast ook erg aantrekkelijk, omdat dit in abonnementsvorm is en je verder alleen per cliq betaald.

Koffie betalen met contactloos betaalsysteem

Het is bij onze bedrijfskoffiemachines mogelijk om een muntinworp/contactloos betaalsysteem te installeren, zodat uw gasten of klanten hun koffie eenvoudig zelf kunnen betalen.

Koffiemachine met heerlijke bonen van Care For Coffee

Onze koffiespecialisten hebben de koffiebonen met veel zorg voor u geselecteerd. Hierbij hebben we gelet op welke boon de meest intense smaakbeleving geeft en op de omstandigheden van de koffieboeren. Naast heerlijke koffie krijgt u dus ook eerlijke koffie!

Customized koffiemachine op het werk

Staat uw zakelijke koffiemachine op een zichtbare plek en vindt u het daarom belangrijk dat deze voorzien is van een design dat aansluit bij uw huisstijl? Laat uw koffiemachine dan volledig naar wens customizen. Op de Lyra met TFT-scherm is het mogelijk om bijvoorbeeld een bedrijfsfilm, foto’s of aanbiedingen te tonen. De zijkanten van de koffiemachines kunnen naar uw wens gewrapped worden, zodat u uw huisstijl kunt doorvoeren. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw wensen en uw design.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over de koffiemachines van Care for Coffee en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Barrel

  Wilt u een echte eyecatcher maken van uw koffiemachine? Kies dan voor een barrel! Deze barrel kan volledig gecustomized worden in de stijl van uw bedrijf. Indien gewenst kan de barrel als watertoevoer voor uw koffiemachine dienen, waardoor het zelfs op plekken zonder wateraansluiting mogelijk is om uw koffiemachine te plaatsen. Een handige en mooie oplossing voor winkels, showrooms en beursstands.

  Daarom Careforcoffee

  De laagste prijs

  Al vanaf €0,14 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

  Oké, ik ben helemaal verkocht!

  Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

   Uw browser is niet meer van deze tijd!

   Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

   ×