Van bes tot kopje koffie

Al vanaf 13 cent per kopje

Een lange reis

De bonen die gebruikt worden voor uw kopje koffie, leggen een lange reis af voordat ze in uw machine terechtkomen. De boon die in onze Intenso melange gebruikt wordt, groeit namelijk in Zuid-Amerika.

De ideale leefomstandigheden

De combinatie van het klimaat en landschap zorgen ervoor dat deze bonen hun aromatische smaak krijgen. De bessen van de koffieplanten groeien op steile heuvels, die vaak meer dan 1000 meter hoog zijn. De lage luchtvochtigheid en koele temperatuur op deze hoogte zijn de ideale leefomstandigheden voor deze koffieplant.

De bonen worden zorgvuldig verpakt door de koffieboeren

Het plukken van de rijpe bessen

De rijpe koffiebessen worden met zorg door de koffieboeren geplukt en in juten zakken vervoerd naar de loods waar ze verwerkt worden. Hier controleren de boeren of de bonen van de juiste kwaliteit zijn. Daarnaast zorgen ze ervoor dat de bonen zorgvuldig verpakt worden voor het vervoer naar Nederland.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×