Coffee calculator

Al vanaf 13 cent per kopje

Coffee Calculator

Een kop koffie is het visitekaartje van je organisatie. Daarom is een goede koffiemachine belangrijk. Benieuwd wat Care for Coffee voor jouw organisatie kan betekenen? Vul dan snel en eenvoudig onze coffee calculator in en ontvang vrijblijvend een op maat gemaakte offerte!

Stap 1/3: Uw gegevens

Hoeveel medewerkers heeft uw organisatie

Stap 2/3: Uw koffievoorziening

Wat vindt u belangrijk aan uw koffievoorziening? (meerdere antwoorden mogelijk)

Stap 3/3: Offerte aanvragen


Care for Coffee heeft hét passende koffieconcept voor uw organisatie! Vraag een op maat gemaakte offerte aan. Uw wensen worden meegenomen in de offerte.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze koffiemachines, de koffiebonen of de supplies die u in onze webshop kunt bestellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Daarom Careforcoffee

De laagste prijs

Al vanaf €0,13 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×