Klantcase: Verhoeve, Leusden

Al vanaf 13 cent per kopje

Klant aan het woord: Verhoeve uit Leusden

Verhoeve is een ontwikkelbedrijf voor financiële talenten. Ze richten zich op jonge finance talenten die open staan voor nieuwe ervaringen en vakinhoudelijk uitgedaagd willen worden. Deze starters op de arbeidsmarkt worden elk op persoonlijke en individuele manier begeleid via een maatwerk programma. Wij spraken Edwin Groeneveld, managing partner bij Verhoeve, over de keuze voor Care for Coffee.

Finance professionals waar je wat van mag verwachten

Wij voeren opdrachten uit voor allerlei soorten bedrijven in verschillende branches. Grote bedrijven, zoals Wehkamp, Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Utrecht, maar ook kleinere bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij zijn een bedrijf waar je wat van mag verwachten. En dat geldt dus ook voor de koffie die je drinkt als je bij ons op bezoek bent. Onze klanten zijn altijd blij verrast als ze horen dat we ook andere opties dan koffie aanbieden, zoals cappuccino of een latte macchiato.

Een koffiemachine zonder storing

Het unieke concept sprak mij direct aan, en dan vooral het ontzorg-gedeelte, omdat onze vorige machine om de haverklap storingen had. Deze machine wordt wekelijks onderhouden door Care for Coffee zelf, dus daar hebben we nu gelukkig geen last meer van. Tijdens dat wekelijkse onderhoud wordt er tevens voor gezorgd dat onze bonenvoorraad weer aangevuld wordt, ideaal!

Wij zijn een bedrijf waar je wat van mag verwachten. En dat geldt dus ook voor de koffie die je drinkt als je bij ons op bezoek bent.

Edwin Groeneveld, managing partner bij Verhoeve

Machine past bij vernieuwde look and feel

Wij waren destijds net klaar met het aanpassen van onze look and feel. Het pand was opnieuw ingericht en de website was vernieuwd. De machine staat bij ons in de ontvangstruimte. Toen bleek dat we deze machine helemaal in eigen stijl konden maken, was dat dus een groot pluspunt. Een medewerker van Care for Coffee is toen bij ons op locatie gekomen om mee te denken in de mogelijkheden. We hebben gekozen voor een koffiemachine met een barrel, beide volledig bestickerd in onze huisstijl. Op het scherm van de machine spelen we korte bedrijfsfilmpjes af.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik ben heel erg te spreken over de service en de dienstverlening van Care for Coffee. Ze komen hun afspraken na en de medewerkers die hier wekelijks over de vloer komen, weten precies wat ze doen. We hebben goed contact gehad over het bestickeren van de machine destijds en zijn heel tevreden met het eindresultaat. De kwaliteit en service zijn heel goed, en dat voor die prijs! Wij hebben een passend abonnement afgesloten en betalen alleen nog een beetje extra als we over dat aantal kopjes heen gaan. Dat is lekker makkelijk! “

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×