Klantcase: RAP, Heerlen

Al vanaf 13 cent per kopje

Klant aan het woord: RAP, Heerlen

RAP Heerlen is een revalidatiepraktijk voor poliklinische revalidatie. RAP staat voor revalideren, activeren en participeren. Eigentijds, cliëntvriendelijk en kleinschalig zijn kenmerkende woorden voor de praktijk, die aandacht heeft voor het individuele verhaal van de cliënt. Onze koffiemachines staan op 5 plekken in de praktijk. Wij spraken Sander Goebbels – werkzaam bij RAP – over de flexibele manier waarop de koffievoorziening geregeld is bij RAP.

Een woonkamergevoel

‘Om ervoor te zorgen dat onze cliënten zich op hun gemak voelen, zorgen vrijwilligers in de ontvangstruimte ervoor dat iedereen een kop koffie aangeboden krijgt. Dat is een extra service die wij bieden. We vinden het belangrijk dat onze cliënten geen ziekenhuisgevoel hebben als ze bij ons binnenkomen. De ontvangstruimte is daarom ingericht als een soort woonkamer, met banken, fauteuils, een leestafel, stoelen, veel kunst en licht. Hier kunnen mensen elkaar ontmoeten. In deze gemoedelijke sfeer vragen we aan cliënten of we iets te drinken kunnen aanbieden. De koffie, thee en chocolademelk worden geserveerd in een kopje met schotel. Het servies is allemaal via Care for Coffee geregeld.

De beste koffie voor cliënten en medewerkers

Wij hebben locaties in Heerlen, Brunssum en Kerkrade. Bij onze locatie in Heerlen staan in totaal 5 koffiemachines van Care for Coffee. De koffieapparaten staan verdeeld over de verschillende verdiepingen en ruimtes, welke gebruikt worden door verschillende bedrijven. Ze zijn niet alleen bedoeld voor de medewerkers, maar ook juist voor onze cliënten.

Het reinigen en bevoorraden van de koffieautomaten wordt geregeld door Care for Coffee, zodat wij er zelf geen omkijken meer naar hebben

Sander Goebbels

Flexibel betalen per cliq

We vonden het concept van betalen via cliqs interessant, maar zagen in eerste instantie nog niet helemaal voor ons hoe dat bij ons zou werken. De koffiemachines worden bij ons immers gebruikt door meerdere bedrijven, die gezamenlijk gebruik maken van het serviceplan. Care for Coffee kwam met een hele flexibele oplossing: de cliqs van de apparaten worden bij elkaar opgeteld en met elkaar verrekend. Bij de ene machine worden dus meer cliqs verbruikt dan bij de andere. In de praktijk komen we nooit over het ingeschatte aantal cliqs heen en weten we iedere maand precies waar we aan toe zijn.’

Volledige ontzorging

Wij kennen Care for Coffee via Care Dienstengroep. Deze partij faciliteert het dagelijkse schoonmaakonderhoud van onze praktijken. Door deze twee partijen hebben wij geen omkijken meer naar zowel het schoonmaakonderhoud als onze koffievoorziening. Volledige ontzorging dus!’

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×