Klantcase: Phoenix Import

Al vanaf 13 cent per kopje

Klant aan het woord: Phoenix Import

Mani Bhadra BV – Phoenix Import is een online groothandel en importeur van spirituele, welzijn-, yoga- en geschenkartikelen. Bedrijven, gezondheidscentra en therapeuten uit heel Europa kunnen bestellingen plaatsen in de webshop. Sinds een jaar heeft Phoenix Import de Senseo ingeruild voor een koffieautomaat van Care for Coffee. Het werd Management Assistent Irene Brouwer al snel duidelijk dat dit goed in de smaak viel bij haar collega’s.

Klein zakje koffiebonen

“Zo’n anderhalf jaar geleden kwam er een dame van Care for Coffee bij ons langs met een kaartje en klein zakje koffiebonen, om te proberen. Op dat moment deed ik daar nog niets mee, ik zette het zakje in mijn kast. Toch trok het zakje koffie telkens als ik mijn kast opentrok weer mijn aandacht. Vooral omdat ik merkte dat het koffiegebruik toenam. Ik besloot contact op te nemen met Care for Coffee om de mogelijkheden te bespreken”, zegt Irene Brouwer van Phoenix Import.

Positieve reacties

Na dit gesprek plaatste Care for Coffee een koffiemachine op de locatie. De eerste week bij wijze van proef was voor Irene belangrijk om uit te vinden wat de collega’s van de koffie vonden. Al snel kreeg ze positieve reacties over de koffie, dus de machine is niet meer weggegaan. “Goede koffie is voor veel collega’s belangrijk. Niet alleen voor degenen die elke dag om 7:00 uur beginnen, ook voor de collega’s die langer doorgaan.”

Ik hoef er zelf nooit meer aan te denken om koffie te bestellen!

Irene Brouwer van Phoenix Import

Voordelen koffieabonnement

Als grootste voordelen van het koffieabonnement benoemt Irene dat je er zelf niet meer aan hoeft te denken om nieuwe koffie te bestellen, je niet meer hoeft te slepen met de koffiebenodigdheden en dat ook het schoonmaken van de machine wordt geregeld. “Iedere week komt er een medewerker van Care for Coffee langs om onze koffiemachine te reinigen, een keer in de twee weken wordt onze koffievoorraad aangevuld. Dat komt meestal precies uit. Ik houd het zelf ook wel in de gaten. Als ik denk dat we het niet redden met de koffievoorraad, neem ik zelf contact op met Care for Coffee. Dan zorgen zij er gewoon voor dat de voorraad eerder wordt aangevuld.”

Prettige samenwerking

“We zijn erg tevreden over de samenwerking met Care for Coffee. Ik moet eerlijk zeggen dat we in het begin enkele problemen hebben gehad met de machine.  In die tijd heb ik veel contact gehad met Care for Coffee. Er werd gelukkig snel naar een passende oplossing gezocht. Uiteindelijk hebben ze gewoon een nieuwe machine neergezet. Gelukkig maar, want inmiddels genieten dagelijks gemiddeld 30 medewerkers van deze lekkere koffie!”

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×