Klantcase: Meijerink Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Al vanaf 13 cent per kopje

Meijerink Incasso en Gerechtsdeurwaarders

Bij Meijerink Incasso en Gerechtsdeurwaarders kunt u terecht voor een persoonlijk gesprek over welk (juridisch) pad u het beste kunt bewandelen. De wet- en regelgeving is hierbij slechts een onderdeel. Meijerink gelooft in maatwerk oplossingen en advies waar u echt wat aan heeft. Francine Meijerink vertelt ons waarom de juiste klik met Care for Coffee voor haar belangrijk was.

Tijd voor een nieuwe stap

Zes jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf opgestart: Meijerink Incasso Gerechtsdeurwaarders. Sinds dag 1 heb ik een kleine Nespresso machine gehad. Na 5 jaar was de machine aan vervanging toe en ben ik gaan kijken naar welke mogelijkheden er waren. Ik twijfelde tussen een machine voor particulier en zakelijk gebruik. Een ‘particuliere machine’ gebruik leek mij goedkoper, maar een zakelijke koffiemachine leek mij handiger in gebruik. Toen ik in contact kwam met Care for Coffee, bleek dat hun machine helemaal niet duurder was dan een machine voor particulier gebruik. Dit koffieapparaat is goedkoper dan alle Nespresso cups die ik moest aanschaffen!

De klant is koning

Voor mij is het belangrijk dat ik een klik heb met de bedrijven waar ik mee samenwerk. Wij bieden maatwerk oplossingen, zodat de klant écht wat met ons advies kan. Voor mij is het belangrijk dat de bedrijven waar ik mee samenwerk, hun klanten ook op nummer 1 zetten. Care for Coffee is een landelijke organisatie, maar toch is het contact dat ik met ze heb erg persoonlijk en laagdrempelig. De vaste servicemedewerker komt wekelijks langs om onze machine te reinigen en te vullen. Zij zorgt ervoor dat wij nooit zonder koffie zitten.

Totaalpakket voor zakelijke koffie

Care for Coffee biedt een totaalpakket. Ik hoef niet meer achter de inkoop van de afzonderlijke producten aan, zoals koffiebonen, suiker en melk. Je laat een koffiemachine op het werk neerzetten en de rest wordt geregeld. Schoonmaak, onderhoud, koffiebonen. Je zet je kopje eronder en het is klaar.

Deze koffiemachine is goedkoper dan alle Nespresso cups die ik moest aanschaffen!

Francine Meijerink, eigenaresse

Koffie als onderdeel van de klantbeleving

Een zakelijk gesprek gesprek begint standaard met een kop koffie. Voor mij is het een fijn idee als de kwaliteit van die koffie dan ook goed is. Daarnaast is goede koffie op kantoor een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Voor ons is het dus ook fijn dat we nu koffie van goede kwaliteit aanbieden.

Als partners met elkaar optrekken

Ik heb in Care for Coffee echt een partner gevonden. Het klikt zelfs zo goed dat we af en toe samen naar netwerkbijeenkomsten en sportevenementen gaan. Op die manier kan ik mijn potentiële klanten onder het genot van een goede kop koffie vertellen wat ik voor ze kan betekenen.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×