Klantcase: CKV Advocaten, Zwolle

Al vanaf 14 cent per kopje

Klanten vertellen: CKV Advocaten, Zwolle

CKV Advocaten is voor Zwolse begrippen een behoorlijk groot advocatenkantoor. Met 15 gespecialiseerde medewerkers staan zij regionale ondernemers en particulieren bij met al hun juridische problemen. Maartje Beeker is partner bij CKV Advocaten en vertelt ons over haar ervaring met Care for Coffee.

Wekelijkse service biedt uitkomst

Er worden bij ons dagelijks vrij veel kopjes koffie gedronken, omdat we veel mensen op gesprek krijgen. Dan wil je niet teveel gedoe hebben met onderhoud. De service die Care for Coffee biedt, is voor ons daarom de ideale oplossing. We hoeven de koffiemachine dagelijks alleen nog maar even door te spoelen en de servicemedewerker die wekelijks langskomt, doet de rest.

Een mooie koffiemachine

Sinds we een zakelijke koffiemachine van Care for Coffee hebben, staat deze in de wachtruimte. De machine is erg mooi en op het schermpje worden foto’s afgespeeld van ons kantoor. Care for Coffee heeft ons geholpen om deze slideshow te maken, dus daar hadden we gelukkig helemaal geen werk mee. Het praktische van deze koffiemachine is dat hij nu zo mooi is dat hij overal kan staan. Hij staat nu in de wachtruime, zodat ons bezoek nu ook zelf koffie (of andere dranken) kan pakken. Dat is wel zo vriendelijk bij het ontvangst.

We kregen op de beurs veel aanspraak van andere bedrijven, omdat het aanbieden van een kop koffie op een beurs echt een leuke opening is.

Maartje Beeker, CKV Advocaten

Smaak, uiterlijk en prijs

Bij ons speelden meerdere dingen mee toen we aan het kijken waren naar een nieuwe koffiemachine op het werk. Lekkere koffie op kantoor was het belangrijkste voor ons. En dat kunnen we van deze koffie gelukkig wel zeggen! Daarnaast vonden wij het een groot pluspunt dat het apparaat gepersonaliseerd werd. En de laatste factor die natuurlijk altijd ook wel meespeelt, is de prijs. Care for Coffee is gewoon heel prijsvriendelijk: je betaalt een vast bedrag per maand, inclusief service en al. Om al die redenen heb ik Care for Coffee al meerdere keren aanbevolen bij andere bedrijven. We zijn gewoon erg tevreden!

Ook op de beurs heerlijke koffie

Onze ervaring met Care for Coffee is heel positief. Het is een sympathiek bedrijf, waarbij de service ook heel goed is. Als er wel een keer iets is, dan bellen we en dan sturen ze binnen de kortste keren iemand langs die ons verder helpt. En ze denken ook graag met je mee. Zo hebben wij wel eens op een beurs gestaan waar we zelfs een koffiemachine van Care for Coffee neer mochten zetten. We kregen veel aanspraak van andere bedrijven, omdat het aanbieden van een kop koffie op een beurs echt een leuke opening is.

Juiste inschatting van ons verbruik

Care for Coffee heeft ons geadviseerd in het aantal maandelijkse cliqs dat wij nodig hebben. We waren een beetje huiverig of we het hier wel mee zouden redden, maar in de praktijk blijkt dat absoluut niet nodig te zijn. We zijn nog nooit over het aantal cliqs heengegaan en weten dus precies waar we elke maand aan toe zijn qua prijs.

Daarom Careforcoffee

De laagste prijs

Al vanaf €0,14 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×