Klantcase: Anytime Fitness Deventer

Al vanaf 13 cent per kopje

Anytime Fitness Deventer

Bij Anytime Fitness in Deventer kun je 7 dagen per week 24 uur per dag sporten. Het is een sportschool die van alle moderne gemakken is voorzien. Leden kunnen gratis gebruik maken van de koffievoorziening. Wij spraken eigenaar Richard Weiss over waarom die gratis koffie voor de leden en voor hem zo belangrijk is.

Een huiselijke sfeer

Wij willen dat mensen zich altijd thuis voelen in onze sportschool. Hierbij is het voor ons een vereiste dat iedereen gebruik kan maken van de beste apparatuur. Op die manier kunnen mensen vertrouwen op de kwaliteit van de apparaten, zodat zij hun oefeningen op de juiste manier kunnen uitvoeren. Wat wij daarnaast belangrijk vinden, is een huiselijke sfeer. Thuis betaal je ook niet voor je koffie of thee, toch? Daarom mogen al onze leden gratis koffie en thee pakken.

Voldoende keuze voor onze leden

Het apparaat dat we hiervoor gebruikten, moesten we zelf onderhouden: de schoonmaak, maar we moesten er ook zelf voor zorgen dat we voldoende voorraad hadden. Daarnaast nam het schoonmaken veel tijd in beslag. De machine stond er bovendien al een aantal jaar en was helemaal niet meer modern en bood slechts 1 keuzeoptie: standaard koffie. Dat is niet meer van deze tijd, vonden wij. Wij willen onze leden in alles de beste kwaliteit bieden. Niet alleen in de apparatuur, maar ook in de koffievoorziening. Deze machine biedt met 6 verschillende hete dranken voldoende keuze voor al onze leden.

Koffie per kopje betalen

Ik hoorde van het concept ‘koffie per kopje betalen’ via een goede vriend van mij. Hij heeft een eigen kapsalon, waar een koffiemachine van Care for Coffee staat. Tijdens mijn knipbeurt had ik natuurlijk al geproefd hoe lekker de koffie is. Hij was zo enthousiast over de machine, de bijbehorende service en de prijs per kopje, dat ik besloot om zelf ook contact op te nemen met Care for Coffee. Zijn enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat ik Care for Coffee nu ook bij collega-sportscholen aanraad.

Wij willen dat mensen zich thuisvoelen bij ons en thuis betaal je ook niet voor je koffie, toch?

Richard Weiss, eigenaar Anytime Fitness Deventer

Gewrapped in eigen huisstijl

De machine staat er nu een jaar en ik heb nog geen moment spijt gehad. Hij is modern, biedt meerdere keuzes, smaken en sterktes en ziet er bovendien goed uit. Hij staat bij ons in het midden van de kantine, daarom hebben wij ervoor gekozen om de machine te laten wrappen. Volledig in onze eigen huisstijl, inclusief logo. Hij past dus perfect bij de rest van de inrichting van de sportschool.

Een goede verstandhouding

Voor mij gaat het uiteindelijk niet alleen om het product, maar ook om het bedrijf en de mensen die er werken. De verstandhouding tussen Care for Coffee en Anytime Fitness Deventer is heel goed. Dat is voor mij net zo belangrijk als goede koffie.

Daarom Careforcoffee

De laagste prijs

Al vanaf €0,13 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×