Zorgeloos genieten

Al vanaf 13 cent per kopje

Zorgeloos genieten

Je werkdag begint meestal met een lekkere kop koffie. Niet zo gek, dat juist bij de koffieautomaten een verspreiding van het COVID-19 virus op de loer ligt.  Dit kun je voorkomen door regels met elkaar af te spreken.

Wij hebben hiervoor een leaflet gemaakt dat helpt om samen  zorgeloos te kunnen genieten van koffie. Had je een aardige collega die altijd ook voor jou een kop koffie meenam? Dat kan beter even wachten tot we de hele pandemie de baas zijn. Geen onnodige contactmomenten creëren als dit niet nodig is.

Blijf gezond – blijf in beweging – haal zelf je koffie op momenten dat geen anderen in de buurt zijn – en drink uit wegwerpbekers. Al onze relaties sturen wij een leaflet om zichtbaar op te hangen bij de koffieautomaten.

Lees ook: https://demonitor.kro-ncrv.nl/artikelen/besmet-door-de-koffieautomaat-zo-gevaarlijk-is-de-kantoortuin

WE CARE!

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×