Onderhoud koffiemachine

Al vanaf 14 cent per kopje

Een koffiemachine kan niet eeuwig koffie en andere dranken blijven uitgeven zonder dat er naar onderhoud moet worden gekeken. Onderhoud van de koffiemachine is een van de belangrijkste dingen die in acht moet worden genomen. Hierdoor blijft de kwaliteit van de uitgiften gewaarborgd en zorgt het ervoor dat de koffiemachine langer mee gaat.

Reinigen

Onder onderhoud van een koffiemachine kunnen veel dingen worden verstaan, waaronder reiniging. Hier zijn twee simpele redenen voor. Om de kwaliteit van de koffiemachine te waarborgen moet er wekelijks een grondige reiniging van de koffiemachine worden uitgevoerd, zodat deze in optimale staat blijft. Daarnaast bepaalt de reiniging van de koffiemachine de kwaliteit van de uitgifte van koffie en andere dranken. Door een schone en goed werkende machine, krijg je goede koffie. Vaak kun je deze dagelijkse reiniging van je koffiemachine zelf doen.

Onderhoudscontract

Als klant van Care for Coffee kunt u kiezen voor een full-service concept. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het onderhoud van de koffiemachine niet bij u ligt, maar komen wij wekelijks langs om de machine op een juiste manier te onderhouden. Onder dit onderhoudscontract valt ook dat wij ervoor zorgen dat u nooit zonder koffie komt te zitten en verhelpen wij eventuele storingen. Hierdoor verstaan wij dus niet alleen technische aspecten onder het woord onderhoud, maar zorgen wij ervoor dat u volledig wordt ontzorgd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw koffiemachine die Care for Coffee u kan bieden, neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat wij u en uw bedrijf kunnen bieden. Zo hebben wij naast koffiemachines ook een aanbod leidingwaterkoelers en diverse concepten en oplossingen.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

    Uw browser is niet meer van deze tijd!

    Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

    ×