fbpx

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is koffie een natuurlijk wondermiddel voor in de sportschool en daarbuiten. Net zoals het je ‘s ochtends op gang helpt, kan koffie ook tijdens je workout voor betere prestaties zorgen. De cafeïne zorgt ervoor dat je tot wel een derde meer uithoudingsvermogen en kracht tot je beschikking kunt hebben. Hierdoor kun je een stuk harder en intensiever trainen, wat gunstig is voor je tijdschema en natuurlijk je resultaten.

Reinigen

Onder onderhoud van een koffiemachine kunnen veel dingen worden verstaan, waaronder reiniging. Hier zijn twee simpele redenen voor. Om de kwaliteit van de koffiemachine te waarborgen moet er wekelijks een grondige reiniging van de koffiemachine worden uitgevoerd, zodat deze in optimale staat blijft. Daarnaast bepaalt de reiniging van de koffiemachine de kwaliteit van de uitgifte van koffie en andere dranken. Door een schone en goed werkende machine, krijg je goede koffie. Vaak kun je deze dagelijkse reiniging van je koffiemachine zelf doen.

Onderhoudscontract

Als klant van Care for Coffee kunt u kiezen voor een full-service concept. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het onderhoud van de koffiemachine niet bij u ligt, maar komen wij wekelijks langs om de machine op een juiste manier te onderhouden. Onder dit onderhoudscontract valt ook dat wij ervoor zorgen dat u nooit zonder koffie komt te zitten en verhelpen wij eventuele storingen. Hierdoor verstaan wij dus niet alleen technische aspecten onder het woord onderhoud, maar zorgen wij ervoor dat u volledig wordt ontzorgd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het onderhoud van uw koffiemachine die Care for Coffee u kan bieden, neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat wij u en uw bedrijf kunnen bieden. Zo hebben wij naast koffiemachines voor op het werk ook een aanbod leidingwaterkoelers en diverse concepten en oplossingen.

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor je geselecteerd.

Winkelwagen