Nieuw: Water by Care for Coffee

Al vanaf 14 cent per kopje

Een koud glas water zorgt voor verkoeling tijdens warme dagen, maar is ook zeer welkom tijdens een verhitte meeting of op momenten dat je wel een frisse oppepper kunt gebruiken. Met onze nieuwe waterkoeler kun je op ieder moment van de dag genieten van lekker fris water!

Voordelen van water drinken

We weten allemaal wel hoe belangrijk het is om voldoende water te drinken. Het brengt veel (gezondheids)voordelen met zich mee. Zo helpt een glas koud water je in de ochtend om wakker te worden en voorkomt het drinken van voldoende water gedurende de dag dat je hoofdpijn krijgt. Ook voor je huid is het drinken van water aan te raden, want een goed gehydrateerde huid is flexibeler, helderder, minder vet én blijft jonger en stralender.

Gefilterd, fris leidingwater

Wat drink jij liever? Een glas kraanwater dat nog net niet lauw is of ga je liever voor een lekker fris glas water? De kans is groot dat je voor die laatste optie kiest. Met onze waterkoeler is een glas koud water altijd binnen handbereik. Dat voorkomt waterverspilling, want je hoeft nu niet meer te wachten tot de kraan koud genoeg is om uit te kunnen drinken. Het leidingwater wordt bovendien gezuiverd via de ingebouwde filter, zodat chloorresten en andere bijsmaken worden verwijderd.

Duurzame waterkoeler

Onze leidingwaterkoeler is lekker duurzaam in gebruik, want we sluiten deze aan op je waterleiding. Op die manier weet je ook zeker dat er altijd voldoende water is. Bovendien is het een stuk vriendelijker voor het milieu dan wanneer je zou kiezen voor een bronwaterkoeler of voor water uit flessen.

Eigenschappen van onze waterkoeler

Met een capaciteit van ongeveer 10 liter per uur hoef je niet bang te zijn dat er niet voldoende koud water beschikbaar is. Lees hieronder nog meer handige eigenschappen van onze waterkoeler:

  • Geschikt voor het vullen van glazen én flessen
  • Temperatuur instelbaar van 2 – 12 °C
  • Hoge capaciteit; ca. 10 liter per uur
  • Compact formaat
  • Eenvoudige installatie en bediening
  • Directe aansluiting op de waterleiding
  • Weinig onderhoud

Jouw eigen waterkoeler

Onze waterkoelers zijn ideaal op kantoren, in wachtruimtes, in sportcentra en ook in de horeca. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel ons op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bellen wij u!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×