Nieuw jaar, nieuwe baan!

Al vanaf 13 cent per kopje

Nieuw jaar, nieuwe baan!

Care for Coffee zoekt topverkopers én een binnendienst topper! Wil jij dit nieuwe jaar goed starten met een afwisselende, nieuwe baan in een dynamische, snelgroeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Care for Coffee is een uniek, landelijk koffieconcept voor klein én groot verbruik. We leveren de perfecte koffiebonen en de beste machines voor de laagste prijs. Daarnaast zorgen we voor de reiniging en tijdige bevoorrading van de bonen, zodat onze klanten zorgeloos kunnen genieten van onze koffie!

Wat zoeken wij in onze topverkopers?

  • Jij bent een salestalent met ruime ervaring als sales consultant of accountmanager.
  • Je hebt een prettige, open persoonlijkheid, bent communicatief zeer vaardig en werkt graag zelfstandig.
  • Je denkt snel, analytisch én altijd in mogelijkheden.

Wil jij elke dag in een Care for Coffee Mini op pad om organisaties te informeren, te enthousiasmeren én te overtuigen van de kracht en de mogelijkheden van ons koffieconcept? Bij ons krijg je alle kansen!

Wat bieden wij aan onze topverkopers?

Naast een leuke werksfeer bieden wij jou een mooie Mini, een laptop en een Iphone, een vast basissalaris en niet te vergeten: een zeer goede bonusregeling.

Wil je solliciteren of wil je meer informatie? Mail dan naar Yvonne Grob, manager van Care for Coffee.

yvonne@careforcoffee.nl.

Wat zoeken wij in onze binnendienst topper?

  • Jij bent die allround, goed opgeleide, nauwkeurige administratief medewerker die als een spin in het web het overzicht houdt in onze binnendienst.
  • Je hebt een prettige, open persoonlijkheid, bent stressbestendig, denkt snel, analytisch én altijd in mogelijkheden en houdt van aanpakken.

Vanuit ons kantoor in Maarssen verzorg je de financiële én personeelsadministratie. Je onderhoudt telefonisch contact met klanten, leveranciers en collega’s en regelt alle zaken die nodig zijn om de dagelijkse gang van zaken soepel te laten verlopen.

Wat bieden wij aan onze binnendienst topper?

In eerste instantie betreft dit een functie voor 4 dagen per week van 6 uur. Naast een prima werksfeer bieden wij jou een mooi salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én doorgroeimogelijkheden.

Wil je solliciteren of wil je meer informatie? Mail dan naar Yvonne Grob, manager van Care for Coffee.

yvonne@careforcoffee.nl

Daarom Careforcoffee

Zonder investering

De machine zit bij de cliqprijs inbegrepen. U hoeft geen investeringskosten te betalen. Zo kunt u op kantoor genieten van heerlijke koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×