fbpx

Kom maar door met de ijskoffies!

Eindelijk begint het een beetje zomerweer te worden in Nederland! Wij beginnen onze warme kop koffie op deze hete dagen steeds vaker in te ruilen voor een ijskoffie. Herken je dat?

Koffie of tandenpoetsen?

Voor veel mensen in een kop koffie ’s ochtends net zo belangrijk als het poetsen van je tanden. Of voor sommigen is die koffie misschien zelfs belangrijker. Zonder koffie kan de dag niet beginnen. Met het warme weer is ijskoffie een absolute favoriet om mee wakker te worden. De nodige dosis cafeïne én de frisse koelte door je lichaam. Wat wil je nog meer?

Hoe maak je een ijskoffie?

Eigenlijk is het enorm simpel om een ijskoffie te maken. Het beste is om ’s avonds een kan koffie te zetten en daar ijsblokjes bij te doen. Zet dit in de koelkast en laat het een nachtje staan. Voor de meest optimale smaak doe je er koffie ijsblokjes bij. Ook dit is makkelijk te maken: giet koffie in een ijsblokjesvorm en leg het in de vriezer totdat de blokjes bevroren zijn.

Niet dehydraterend

Wil je je ijskoffie nét even iets anders maken? Dan kan je je eigen twist geven aan de smaak van de koffie. Doe er bijvoorbeeld wat druppels vanille, kokos – of amandelextract bij. Ook is het lekker om de ijsblokjes eens van melk te maken. Zo wordt je ijskoffie direct wat zoeter, zonder toevoeging van extracten. Kortom: je kan alle kanten op en je eigen favoriete koffie creëren.

Je collega’s blij maken?

Doe deze truc dan aan het einde van je werkdag op kantoor. Neem de volgende dag een pak tropische rietjes mee en verras je collega’s met een heerlijk koude ijskoffie om te dag te starten! Wij gaan er zelf op kantoor ook mee aan de slag.

Extra verkoeling nodig?

Dan is het ook heerlijk om de koffie af te wisselen met glazen koud water. Dat houdt ons hoofd koel tijdens de warmte en verder heeft het drinken van koud water nog een aantal voordelen.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract word jij totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij je langs voor het reinigen van de machine, zodat je zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Winkelwagen