Koffie roulette: wie haalt de volgende ronde?

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffie roulette: wie haalt de volgende ronde?

Koffie op het werk is onmisbaar volgens ons. Maar is het bij jou op kantoor ook altijd een discussie wie de volgende ronde koffie moet halen voor de afdeling? Dat is verleden tijd met de app Kantoor Roulette! Deze app vertelt je namelijk wie van je collega’s aan de beurt is. Spin het rad en laat het lot bepalen!

De volgende ronde koffie

Met Kantoor Roulette bepaal je eenvoudig wie van je collega’s aan de beurt is om de volgende ronde koffie te halen. Hoe het werkt? Gebruikers geven via de app of de website aan wat zij willen drinken tijdens de volgende koffie- en theeronde. De app bepaalt vervolgens via een rad van fortuin wie er aan de beurt is om drinken te halen.

Gratis te gebruiken

De app Kantoor Roulette is gratis te gebruiken. Je kunt een extensie installeren of de app via de website gebruiken. Ook is er er voor €2,50 een pro-versie beschikbaar, waarmee je kantoorgroepen kunt vormen. Dit is handig voor de grote bedrijven, zodat je niet voor alle collega’s tegelijkertijd een ronde moet verzorgen. Dan heb je er meteen een dagtaak bij!

Ga naar de Kantoor Roulette app.

De vrijdagmiddag versie

Wij van Care for Coffee weten dat het niet áltijd tijd voor koffie is. Er zijn momenten dat we de espresso’s en cappuccino’s maar al te graag inruilen voor een borrel. Zeker op de vrijdagmiddag! Bevalt de Kantoor Roulette app je goed? Dan is de Bier Roulette app de moeite waard om ook eens te gebruiken om samen met je collega’s het weekend in te luiden.

Ga naar de Bier Roulette app.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×