Koffie roulette: wie haalt de volgende ronde?

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffie roulette: wie haalt de volgende ronde?

Koffie op het werk is onmisbaar volgens ons. Maar is het bij jou op kantoor ook altijd een discussie wie de volgende ronde koffie moet halen voor de afdeling? Dat is verleden tijd met de app Kantoor Roulette! Deze app vertelt je namelijk wie van je collega’s aan de beurt is. Spin het rad en laat het lot bepalen!

De volgende ronde koffie

Met Kantoor Roulette bepaal je eenvoudig wie van je collega’s aan de beurt is om de volgende ronde koffie te halen. Hoe het werkt? Gebruikers geven via de app of de website aan wat zij willen drinken tijdens de volgende koffie- en theeronde. De app bepaalt vervolgens via een rad van fortuin wie er aan de beurt is om drinken te halen.

Hoe werkt het?

  1. Als eerste installeer je de desktop app of extensie in Google Chrome.
  2. Vervolgens kun je jouw collega’s uitnodigen om de app of extensie ook te installeren. Zo kunnen zij ook, net als jij koffieverzoeken versturen en ontvangen op kantoor.
  3. Wanneer jij zin hebt in een kopje koffie, thee of limonade, open je de Kantoor Roulette app en klik je op de knop ‘Doe een roulette aanvraag’. Vervolgens wijst de rest zich vanzelf.
  4. Collega’s die de app of extensie ook hebben, krijgen vervolgens een melding of zij ook zin hebben in iets te drinken. Nadat jouw collega’s een keuze hebben gemaakt begint het rad te draaien!
  5. De Kantoor Roulette app komt nu in actie. Tijdens het draaien van het rad zit iedereen op het puntje van hun stoel. Moet jij drinken halen of toch een collega. Het lot zal bepalen…
  6. De Kantoor Roulette wijst binnen een minuut een persoon aan om drinken te halen voor de rest. Geniet samen van jullie gekozen drank en kies ervoor om eventueel te luisteren naar een mop of gezegde.

Gratis te gebruiken

De app Kantoor Roulette is gratis te gebruiken. Je kunt een extensie installeren of de app via de website gebruiken. Ook is er er voor €2,50 een pro-versie beschikbaar, waarmee je kantoorgroepen kunt vormen. Dit is handig voor de grote bedrijven, zodat je niet voor alle collega’s tegelijkertijd een ronde moet verzorgen. Dan heb je er meteen een dagtaak bij!

Ga naar de Kantoor Roulette app.

De vrijdagmiddag versie

Wij van Care for Coffee weten dat het niet áltijd tijd voor koffie is. Er zijn momenten dat we de espresso’s en cappuccino’s maar al te graag inruilen voor een borrel. Zeker op de vrijdagmiddag! Bevalt de Kantoor Roulette app je goed? Dan is de Bier Roulette app de moeite waard om ook eens te gebruiken om samen met je collega’s het weekend in te luiden. Laat hierbij de de Bier Roulette app bepalen of jij of je collega bier moet halen. Ook kan de Bier Roulette voor jou veel meer dan alleen iemand aanwijzen om bier te halen. Er zijn verschillende roulette-mogelijkheden te selecteren of stel zelf een roulette in!

Ga naar de Bier Roulette app.

Daarom Careforcoffee

De laagste prijs

Al vanaf €0,13 per kopje staat er een professionele koffiemachine op uw kantoor, in uw winkel of sportkantine en kunt u genieten van de lekkerste bonenkoffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en chocolademelk.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×