Koffie is het visitekaartje van uw bedrijf

Al vanaf 13 cent per kopje

Koffie is het visitekaartje van uw bedrijf

Koffie is de meest gedronken drank ter wereld. Niet zo gek dus dat het – na olie – het meeste verhandelde product ter wereld is. Een kop koffie hoort bij elk zakelijk gesprek en is het visitekaartje van het bedrijf. Een goede koffiemachine met een hoge kwaliteit koffie zorgt vaak meteen voor een goede indruk bij bijvoorbeeld een klant. Zo zien klanten de koffie vaak als maatstaf voor de kwaliteit van het hele bedrijf.

Belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde

Vroeger lag de nadruk op koffieautomaten met een snelle doorlooptijd, zodat medewerkers snel koffie konden halen en dus ook weer sneller aan het werk kunnen. Inmiddels blijkt uit meerdere onderzoeken dat het informele praatje bij het koffieapparaat juist zorgt voor verbinding en vertrouwen. Medewerkers geven aan beter te kunnen functioneren wanneer zij goede koffie drinken. Goede koffie is een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde en draagt bij aan het verbeteren en behouden van de medewerkerstevredenheid. Ruim 60% van de Nederlanders verkiest goede koffie zelfs boven bijvoorbeeld een laptop van de zaak. Zo belangrijk is goede koffie dus.

Iedere meeting begint met koffie

Goede koffie is niet alleen een visitekaartje voor de eigen medewerkers, maar ook zeker voor (potentiële) klanten en relaties. Representativiteit speelt een grote rol bij het geven van een eerste indruk. Goede koffie is daarbij een belangrijke factor. Zo beginnen bijna alle besprekingen, onderhandelingen en meetings met een kop koffie. Het is dus van groot belang dat de koffie de juiste smaak heeft. Of het nou gaat om koffie op kantoor, horeca of bij een sportvereniging een lekkere kop koffie is altijd welkom.

Manier van koffie serveren in bedrijf

Niet alleen de kwaliteit, maar ook de manier van serveren wordt (onbewust) beoordeeld. Aan de hand van de kwaliteit en het serveren van de koffie vellen klanten vaak al een oordeel over het bedrijf. Zo kan er dus bijvoorbeeld met een goede kop koffie en een mooi kopje met persoonlijke boodschap of logo al een goede indruk worden gemaakt. Met goede koffie staat een bedrijf al snel met 1-0 voor en dan moet het gesprek vaak nog beginnen!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze zakelijke koffiemachines, de koffiebonen of de supplies die u in onze webshop kunt bestellen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wil je weten welke machines wij bieden? Bekijk onze koffiemachines voor op het werk.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×