Hoe belangrijk is goede koffie op het werk?

Al vanaf 13 cent per kopje

Hoewel de online business zich ook steeds meer richt op klanttevredenheid, klantgerichtheid en klantenservice, kunt u in een fysieke omgeving uw klanten en relaties nét dat beetje extra bieden. Er is een reden dat een gesprek vaak start met de vraag: ‘heeft u zin in koffie’.

Keuze als manier om een klant aan u te binden

Voor een kritische klant of relatie is een gewone kop koffie vaak niet meer goed genoeg. In uw winkel, showroom, theater of kantoor kan de keuze uit cappuccino, latte macchiato, warme chocolademelk en diverse smaken thee net de manier zijn om uw klant zich op zijn of haar gemak te laten voelen of zich aan u te laten binden.

De keuze voor diverse warme dranken zijn vaak de doorslaggevende factor voor klanten en relaties om zich aan uw bedrijf te laten binden.

De juiste koffie

Schenkt u de juiste koffie, dan heeft u ruim de tijd om over uw eigen product of dienst te vertellen. Biedt u ze geen koffie aan, dan is de verblijftijd aanzienlijk korter en bent u de klant misschien zelfs wel kwijt. Dat risico wilt u liever niet nemen, toch? Laat zien dat u uw klant of relatie serieus neemt en alleen maar het beste wilt en dit kunt bieden.

Care for Coffee is al interessant als u 30 koppen koffie per dag schenkt

Geen investering nodig

Wij begrijpen dat een investering in een koffiemachine voor op het werk zeer kostbaar is. Daarom hoeft u bij ons niet te investeren! De koffieautomaat zit bij de prijs per cliq in.

De beste koffiemachines

Koffie op kantoor, in de winkel, showroom, sportschool of andere locatie? Wij leveren de mooiste en de beste zakelijke koffiemachines, eventueel met een mooi TFT scherm waarin u eigen promotiefilms kunt afspelen. Omslachtig in onderhoud is ook niet aan de orde, want dan doen wij voor u als u kiest voor een onderhoudscontract. Evenals de voorraad op peil houden.

Care for Coffee als oplossing voor uw koffievoorziening

Bent u mkb’er en schenkt u al gauw zo’n 30 koppen koffie per dag voor uw bezoekers en medewerkers? Ga dan eens in gesprek met ons. Care for Coffee is dan de beste (en lekkerste) oplossing voor uw koffievoorziening.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×