16.00 uur: Cup-a-soup of Canigó?

Al vanaf 13 cent per kopje

Je kent het wel, die inkakker op je werk om 4 uur ’s middags. Je hebt eigenlijk nog zin in een kop koffie om wakker te blijven, maar je hebt al best veel koffie op vandaag. Wij hebben iets ontdekt om de dagelijkse koffiesleur, die soms ook wel eens kan vervelen, te doorbreken. De koffies van Canigó zijn perfect voor iedereen die de verse bonenkoffie af en toe wil afwisselen.

TOEVOEGING VAN PLANTEXTRACTEN

Doordat er een mix van natuurlijke plantextracten aan de koffie is toegevoegd, smaken de koffies net even anders dan dat je gewend bent én zorgen de koffies voor een echte gezondheidsboost! Canigó onderscheidt verschillende smaken, die ieder eigen voordelen met zich meebrengen.

En wat alvast een handig weetje is: je koffie is in een handomdraai klaar omdat je alleen nog maar water hoeft toe te voegen aan de losse zakjes. Dus ook handig voor onderweg!

CÁNIGO BALANCE – COFFEE & ARTICHOKE

De Balance koffie is uniek door de mix van koffie en extracten van de artisjokplant. Deze unieke combinatie draagt bij aan het reguleren van je cholesterolniveau en ondersteunt het proces van detoxen of afslanken.

CÁNIGO RELAX – ESPRESSO & ROZEMARIJN/CITROENMELISSE-EXTRACT

Bij de Relax koffie zijn er rozemarijn en citroenmelisse-extracten toegevoegd. Deze extracten helpen bij het verlagen van ontstekingen en beschermen de huid. Daarnaast draagt deze koffie bij aan het verlagen van stress, slapeloosheid en het verbeteren van de mentale gezondheid.

CÁNIGO MENTAL – ESPRESSO & GINSENG

De Mental koffie is een unieke koffie dankzij de combinatie met Ginseng plantenextracten, een oosters wortelextract. De fysieke en mentale activiteiten worden hierdoor in het bijzonder aangespoord.

KOOP CANIGÓ NU OOK IN ONZE WEBSHOP

Omdat we zelf fan zijn geworden van deze koffie als aanvulling op onze eigen verse bonenkoffie, verkopen we de zakjes nu ook in onze webshop.

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×