De toekomst van koffiemachines

Al vanaf 13 cent per kopje

De toekomst van koffiemachines

We gaan met z’n allen steeds vaker op zoek naar ‘hippe’ koffietentjes. In het binnen-en buitenland is dit de laatste jaren een echte trend geworden. We willen leuke plekken met lekkere koffie ontdekken en beleven. Koffie begint soms bijna een lifestyleproduct te worden. Goede koffie associëren we vaak met verse bonen, een mooie koffiemachine en het met de hand afstellen voor de perfecte balans. Echter, koffiemachines worden steeds slimmer. Wij hebben dan misschien een ideaalbeeld bij goede koffie, maar wat betekent de verbeterde technologie voor dit beeld en voor de toekomst van koffiemachines?

De rol van barista’s

De charme van een goede barista, daar kan nauwelijks iets tegenop. Er wordt een praatje gemaakt terwijl er druk in de weer gegaan wordt met het bereiden van jouw verse kop koffie. Je krijgt als klant dan ook echt het gevoel dat er zorg en moeite gestoken wordt in je bestelling. Wat zou er gebeuren als de barista slechts één knop indrukt? Smaakt de koffie in onze beleving dan nog steeds zo lekker?

De bonen kunnen even vers zijn en de afstelling van de koffie misschien nog wel beter, maar toch komt het dan direct uit de machine. Dat is hoe de toekomst van koffiemachines er wel uit gaat zien. Voor barista’s betekent dat een minder belangrijke rol in de bereiding van koffie, maar daarom juist een belangrijkere taak om de ervaring van de klant alsnog uniek en bijzonder te laten zijn. Want: beleving speelt mee in de smaak van goede koffie!

Beleving in koffiemachines

In zo’n leuk koffietentje zijn er dus de barista’s die de beleving kunnen toevoegen aan de koffie, ook als de koffiemachine alles zelf kan doen. Maar beleving is altijd belangrijk, niet alleen wanneer je in een koffietentje bent. Nu we weten dat een koffiemachine even goede en verse koffies kan maken zonder de hulp van mensen, is het zaak om deze koffie ook echt zo lekker te laten smaken.

Bij Care for Coffee doen we dat allereerst door je keuze te geven in het uiterlijk van de koffiemachine. Het is zelfs mogelijk om je machine te personaliseren! Daarnaast behoren installatie, bevoorrading, reiniging en technisch onderhoud tot ons fullservice concept. Altijd een aanspreekpunt en geen omkijken meer naar je koffie en machine. Een vorm van beleving die ervoor zorgt dat onze koffie net zo lekker smaakt als dat die is.

Voor goede koffie hoef je dus niet meer naar unieke plekjes op zoek te gaan, het kan gewoon naar jou toekomen! Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Daarom Careforcoffee

Wekelijkse service en onderhoud

Met ons onderhoudscontract wordt u totaal ontzorgd. Eén van onze servicemedewerkers komt wekelijks bij u langs voor het reinigen van de machine, zodat u zorgeloos kunt genieten van de beste koffie.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×