Dagelijkse reiniging van je koffiemachine

Al vanaf 13 cent per kopje

Dagelijkse reiniging van je koffiemachine

Care for Coffee biedt klanten een full-service concept aan, waarbij er sprake is van volledige ontzorging. Zo bestaat onze service onder andere uit een wekelijkse, grondige reiniging van uw zakelijke koffiemachine. Maar waarom is die reiniging zo belangrijk?

Waarom moet mijn koffiemachine gereinigd worden?

Hier zijn twee simpele hoofdredenen voor.

  1. Het is belangrijk om de kwaliteit van je koffiemachine te waarborgen. Door wekelijks een grondige reiniging te laten uitvoeren, zorg je ervoor dat je koffiemachine in optimale staat blijft.
  2. Minstens zo belangrijk als de kwaliteit van je koffiemachine is de kwaliteit van je koffie. Deze twee gaan hand in hand. Uit een schone en goed werkende koffiemachine krijg je de lekkerste koffie. De smaak van de koffieboon kan dan volledig tot z’n recht komen. Bij een koffiemachine die niet goed onderhouden is, worden de koffiebonen vermengd met stoffen die er niet horen te zijn en beïnvloedt dit de smaak. En geloof ons: de koffie wordt er dan niet lekkerder op.

Goede reiniging is dus enorm belangrijk om al die lekkere koffies te kunnen blijven drinken!

Wat kan ik zelf doen?

Naast de wekelijkse reiniging van Care for Coffee , kan je zelf dagelijks ook een paar eenvoudige stappen doorlopen om je machine goed schoon te houden. In de video’s hiernaast demonstreren we hoe je dit zelf bij jouw machine kunt doen.

Daarom Careforcoffee

(H)eerlijke versgemalen bonenkoffie

Wij hebben de boon die de beste smaakbeleving creëert, zorgvuldig voor u geselecteerd.

Oké, ik ben helemaal verkocht!
Bekijk nu onze Clubactie!

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ook zin in goede koffie op 't werk? Bel me op 088 - 500 3900 of laat uw gegevens achter. Dan bel ik u! Bekijk nu onze Clubactie!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×